Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
radoslawtarach pisze:
anettexxxczarna pisze:nooo z numerkami to bylo fatalnie.... 😕
radoslawtarach być może 🙂 miałam tunike panterke i czarna kamizelke 😉
no to chyba taak;p 🙂
-Anette-
popysong pisze:
ja byłam dwa razy . raz w mCd i raz w kfc. kupiłam i wszystko dałam tacie, ze stresu nic nie potrafiłam zjeść. jadłam dopiero jak wyszłam .
ps. na profilu mam zdjecie, może mnie ktoś kojarzy ?
Aleksandra
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
a ja pamietam tylko taką blondyne "Sara" sie nazywała i gostka o ksywce "kraków" goscia ktory spiewal dźemu "zapal świeczke" z gitarą iiiiii .....taka laske co szantazowala druga ze jak sie nie dostanie to ja zabije bo chce zobaczyc prokopa xD haha wiec to raczej nie niekt z Was 🙁 nastepnym razem trzeba sie zgadac i grupka wbic 🙂
Radek Tarach
Anka
anka1705 pisze:
A czy trzeba śpiewać angielską i polską czy można tylko polską ? Jak oni na to patrzą ?
Gratuluję osobie, która dostała się dalej ! 😃
Radek Tarach
Anka
anka1705 pisze:
aha czyli np. 1,5 min. angielską i 1,5 min. polską....
xxaroxx z tego co wiem...
w ogóle jestem ciekawa o co z tym mikrofonem chodzi, czy oni badają poprawność głosu czy jak.... ciekawe jak bedzie w Gdańsku....
Radek Tarach
Anka
anka1705 pisze:
heh, bez sensu, bo przeciez kazdy moze inaczej zaspiewac dana piosenke, inaczej ją zinterpretowac i nie moga kierowac sie czy w dzwieki sie trafia....
Radek Tarach
Radek Tarach
Radek Tarach
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej