10 kwietnia 2011 o 12:17
Zgłoś do moderacji
aha
😃,dzięki
🙂
Czyli pewnie wszystko zależy od tego jakie warunki będą w danym mieście castingowym...albo bedzie albo nie xD.to czyli muszę przygotować jeszcze jakiś polski kawałek..xD
10 kwietnia 2011 o 12:19
Zgłoś do moderacji
Pewnie nie pełnił żadnej funkcji oprocz nagrywania głosu,żeby mógł sobie potem producent odsłuchać xD
10 kwietnia 2011 o 12:28
Zgłoś do moderacji
oo,jeszcze lepiej
😃,o czyms takim,to jeszcze nie slyszalem
😃
10 kwietnia 2011 o 12:40
Zgłoś do moderacji
damian5017 pisze:
Mnie się wydaje że on sprawdza jak by błędy ,bo ona ciągle się patrzyła w komputer i zapisywała na karcie
🙂
tak było Damian, bo w pewnym momencie powiedziała zebym głosniej spiewał.
więc chyba masz racje;d
Radek Tarach
10 kwietnia 2011 o 12:42
Zgłoś do moderacji
niepokonany17 pisze:
oo,jeszcze lepiej
😃,o czyms takim,to jeszcze nie slyszalem
😃
program MAGIC MUSIC MAKER obojętnie która wersja posiada taką funkcję ale nie w wersji live, przynajmniej nie znalazłem
Radek Tarach
popysong kobieta, 29
Ostrów wielkopolski

Nagrań: 19, Postów: 181
10 kwietnia 2011 o 12:49
Zgłoś do moderacji
radoslawtarach pisze:
popysong pisze:niepokonany17 pisze:A jak to wszystko wyglądało?Ile czasu dali śpiewać?Był mikrofon?Warto spiewac z podkladem czy raczej acapella?Bo słyszałem,że nagłośnienie,to porażka xd
Nie nie ma mikrofonu.
jest pomieszczenie. stolik. magnetofon laptop i trzy babki, one przerywały ci kiedy chciały. ale tak koło minuty i 30 sekund.
jeżeli wybrałeś piosenkę angielską to musiałeś zaśpiewac coś po polsku jeszcze. nawet kinka wyrazów
jak nie ma mikrofonu?
😃 to do czego niby ja spiewałem?
😃 xdd
u mnie nie było .
10 kwietnia 2011 o 12:50
Zgłoś do moderacji
Zastanawia mnie tylko czemu akurat program im do tego potrzebny...to sami nie potrafia stwierdzic,czy jest ok,czy porazka?
😃
10 kwietnia 2011 o 13:43
Zgłoś do moderacji
a wlasnie,zabierano was po 10 osob do sali,czy pojedynczo?:>