Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
patrycja5092 pisze:
ja jestem tu dosyc nowa..
mam pytanie. wystarczy nagrac te piosenki? czy trzeba gdzies zaznaczyc ze sa konkursowe czy cos?😜
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Non omnis moriar.
robertas19 pisze:
kate6632 pisze:Ja mam mikrofon, przy którym nagrywanie acapella nie ma szans, bo słychac muzykę z głośników, najwyżej będzie ona dosyć cicho... to nie szkodzi?
wyłącz głośniki, acapella to acapella, bez wyjątku dla nikogo.....
przed wysłaniem nagrań do jurorów posprawdzam najpierw wszystkie, usłyszę u kogoś podkład nawet cichutki w zagranicznej to od razu takie nagranie będzie zdyskwalifikowane 🙂
:))
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej