Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Tak, ale podkład tylko w piosence polskiej 🙂
a16868 pisze:
i dziwi mnie trochę ta opinia z tamtego etapu, bo u mnie było napisane, że śpiewam nosowo ( jak wszędzie) i miałam więcej punktów od takich u których opinia była dużo lepsza😛
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
kruszynka20a pisze:
weź pod uwagę,że to są opinie tylko moje,a oprócz mnie jest jeszcze kilku jurorów,którzy mogli twierdzić inaczej 🙂
robertas19 pisze:
Zmiana piosenek zagranicznych (płeć żeńska):- "My heart will go on" Celine Dion- "Cry cry" Oceana
moniś
kruszynka20a pisze:
a16868 pisze:i dziwi mnie trochę ta opinia z tamtego etapu, bo u mnie było napisane, że śpiewam nosowo ( jak wszędzie) i miałam więcej punktów od takich u których opinia była dużo lepsza😛
weź pod uwagę,że to są opinie tylko moje,a oprócz mnie jest jeszcze kilku jurorów,którzy mogli twierdzić inaczej 🙂
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej