Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mruq pisze:
Dziekuje za reklame! 🙂 Wlasnie zglaszac sie! Altowka, panna anna, Kruszynka, Whisper 😃 dawac;p
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
pannaanna pisze:
mruq pisze😃ziekuje za reklame! 🙂 Wlasnie zglaszac sie! Altowka, panna anna, Kruszynka, Whisper 😃 dawac;p
pfff chciałbyś. takie gwiazdy jak my... mamy tyle propozycji ach...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
Nom i o to chodzi Filipie. Acha mam nadzieję, że nie masz mi za złe, ze tamte intro wykorzystuję nadal? 😃
whisper pisze:
pannaanna pisze:mruq pisze😃ziekuje za reklame! 🙂 Wlasnie zglaszac sie! Altowka, panna anna, Kruszynka, Whisper 😃 dawac;ppfff chciałbyś. takie gwiazdy jak my... mamy tyle propozycji ach...no ja mialam z 7 takze wiesz... xDhahah xD taaa, "DEEEEEEEEEEEEEEEEESCZEEEEEEE NIEEEEEEEEEEESPOOOOKOOOJNEEEEEE..." 😆LEJE! 😆
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej