Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
[b]ZAPRASZAM![/b]
kacpero9 pisze:
Wydawała się trudna, a jest łatwa.Będę kawałki niektóre też po swojemu śpiewał
[b]ZAPRASZAM![/b]
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
Ja mam mic od skype i tak dedukuję, iż sporo osób tu też na takowym śpiewa. A to, że ktoś ma super kartę dzwiękową i mic, to już nie mam wpływu. Jednak jakoś nie jestem zwolenniczką yt i wrzuty, jeśli chodzi o konkursy...jedni z nas potrafią się bawić z różnymi programami do obróbki, inni nie i to też ma wpływ
Jasne własna interpretacja ponad wszystko! powodzenia wszystkim🙂))
altowka pisze:
mortygirl pisze:Ja mam mic od skype i tak dedukuję, iż sporo osób tu też na takowym śpiewa. A to, że ktoś ma super kartę dzwiękową i mic, to już nie mam wpływu. Jednak jakoś nie jestem zwolenniczką yt i wrzuty, jeśli chodzi o konkursy...jedni z nas potrafią się bawić z różnymi programami do obróbki, inni nie i to też ma wpływ
Jasne własna interpretacja ponad wszystko! powodzenia wszystkim🙂))
Ja też mam skypowy, w zestawie z popsutymi słuchawkami😛P Zabawa ponad wszystko!😛
<<''Break Me, Shake Me''>>
[b]ZAPRASZAM![/b]
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej