Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strive pisze:
Napewno Ci się uda, hehe 🙂
przemkyn20 pisze:
Witam ...🙂 Trochę prywaty ... 🙂
To mój najnowszy twór z TELEDYSKIEM dedykowany moim wiernym znajomym, tym którzy lubią mnie słuchać - jak Wam się podoba to podbijcie może się uda🙂?
http://ising.pl/nagranie/Dd3m2D4V62I,Przemkyn20-3Doors_Down__Here_Without_YouTELEDYSK
Pozdrawiam
Witam Arturo !!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
<<''Break Me, Shake Me''>>
strive pisze:
Napewno Ci się uda, hehe 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mortygirl pisze:
nie ban tylko banan 😃 oj Bocin, Ty od razu czarny scenariusz🙂 bez przesady :]
robertas19 pisze:
Co bez przesady, to ja na drugi raz specjalny temat założę i będę też prosił o głosy na nagrania np. znajomych. Regulamin to regulamin, albo jest on dla wszystkich równy i przejrzysty, albo jest On tylko taką prowizorką.
bocin pisze:
mortygirl pisze:nie ban tylko banan 😃 oj Bocin, Ty od razu czarny scenariusz🙂 bez przesady :]
Ja po prostu jestem bezlitosny. 🙂
przemkyn20 pisze:
Nie wiedziałem ... mogę jedynie za ten błąd, który w ostatnich minutach rankingu zrobiłem - przeprosić🙂
mortygirl pisze:
Robert chłopak z wrażenia nie pomyślał🙂 Nagranie Dnia potrafi skołować człowieka😉
bocin pisze:
mortygirl pisze:Robert chłopak z wrażenia nie pomyślał🙂 Nagranie Dnia potrafi skołować człowieka😉
Ty mówisz tak tylko dlatego, bo sama namawiasz innych, żeby na Ciebie głosowali. ;(
Edytowano 28 marca 2011 o 01:16.
robertas19 pisze:
Co bez przesady, to ja na drugi raz specjalny temat założę i będę też prosił o głosy na nagrania np. znajomych. Regulamin to regulamin, albo jest on dla wszystkich równy i przejrzysty, albo jest On tylko taką prowizorką.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej