Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strive pisze:
Napewno Ci się uda, hehe
przemkyn20 pisze:
Witam ...Trochę prywaty ...
To mój najnowszy twór z TELEDYSKIEM dedykowany moim wiernym znajomym, tym którzy lubią mnie słuchać - jak Wam się podoba to podbijcie może się uda?
http://ising.pl/nagranie/Dd3m2D4V62I,Przemkyn20-3Doors_Down__Here_Without_YouTELEDYSK
Pozdrawiam
Witam Arturo !!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
<<''Break Me, Shake Me''>>
strive pisze:
Napewno Ci się uda, hehe
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mortygirl pisze:
nie ban tylko bananoj Bocin, Ty od razu czarny scenariusz
bez przesady :]
robertas19 pisze:
Co bez przesady, to ja na drugi raz specjalny temat założę i będę też prosił o głosy na nagrania np. znajomych. Regulamin to regulamin, albo jest on dla wszystkich równy i przejrzysty, albo jest On tylko taką prowizorką.
bocin pisze:
mortygirl pisze:nie ban tylko bananoj Bocin, Ty od razu czarny scenariusz
bez przesady :]
Ja po prostu jestem bezlitosny.
przemkyn20 pisze:
Nie wiedziałem ... mogę jedynie za ten błąd, który w ostatnich minutach rankingu zrobiłem - przeprosić
mortygirl pisze:
Robert chłopak z wrażenia nie pomyślałNagranie Dnia potrafi skołować człowieka
bocin pisze:
mortygirl pisze:Robert chłopak z wrażenia nie pomyślałNagranie Dnia potrafi skołować człowieka
Ty mówisz tak tylko dlatego, bo sama namawiasz innych, żeby na Ciebie głosowali. ;(
Edytowano 28 marca 2011 o 01:16.
robertas19 pisze:
Co bez przesady, to ja na drugi raz specjalny temat założę i będę też prosił o głosy na nagrania np. znajomych. Regulamin to regulamin, albo jest on dla wszystkich równy i przejrzysty, albo jest On tylko taką prowizorką.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej