Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
wojtasinskiii.
wojtasinskiii pisze:
dlaczego jedna jest po polsku a druga po angielsku?
czyli jak jedna para bedzie spiewac w jezyku polskiem druga w ang?
thats not fair 😛
wojtasinskiii pisze:
dlaczego jedna jest po polsku a druga po angielsku?
czyli jak jedna para bedzie spiewac w jezyku polskiem druga w ang?
thats not fair 😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
I moim zdaniem jak na półfinał piosenki są za łatwe, ale to tylko moja nic nie znacząca uwaga xD
robertas19 pisze:
Ania, Wojtek, Martyna i ta czwarta osoba na pewno sobie poradzą 😃
martynkaaa95 pisze:
O rany... Mam rywalizować z Anią ? To ja już mogę się żegnać, miło było, haha 😃 Nie mam szans z tymi piosenkami i z taką rywalką, ale niewątpliwie będzie ciekawie 😃
wojtasinskiii.
<<''Break Me, Shake Me''>>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej