Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
chinka pisze:
i dlatego chcę usunąc konto 🙁
chinka pisze:
Tu piszecie co wam się nie podoba na tej stronie czyli : "iSing", mi np. nie podoba się to że mam kąpletnie inny głos w realu (nie w biedronce xD) niż na iSing... i dlatego chcę usunąc konto 🙁
wyimaginowany pisze:
chinka pisze:i dlatego chcę usunąc konto 🙁
Przemień słowa w czyny, będziemy wdzięczni!
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
wyimaginowany pisze:chinka pisze:i dlatego chcę usunąc konto 🙁
Przemień słowa w czyny, będziemy wdzięczni!
Ahh ale Ty jesteś miły...😛
::::Lovciam:::::FEEL:::::ZAGROBELNY:::::
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
papagey pisze:
wyimaginowany, nie wiedziałam, że lubisz dokuczać małym dziewczynkom ;]
wyimaginowany pisze:
papagey pisze:wyimaginowany, nie wiedziałam, że lubisz dokuczać małym dziewczynkom ;]
Bo ja generalnie nie lubię małych dziewczynek, ale to chyba dobrze? 😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
chinka pisze:
Tu piszecie co wam się nie podoba na tej stronie czyli : "iSing", mi np. nie podoba się to że mam kąpletnie inny głos w realu (nie w biedronce xD) niż na iSing... i dlatego chcę usunąc konto 🙁
odd pisze:
chinka pisze:Tu piszecie co wam się nie podoba na tej stronie czyli : "iSing", mi np. nie podoba się to że mam kąpletnie inny głos w realu (nie w biedronce xD) niż na iSing... i dlatego chcę usunąc konto 🙁
Moja droga, to chyba nie wina iSinga, że nie podoba Ci się Twój głos. Jeśli założyłaś ten temat, żeby wszyscy zaczęli Cię gorąco namawiać do pozostania tu z Nami i chwalić Twój głos (nie wypowiadam się na jego temat, bo nie słyszałam), to chyba się przeliczysz. Nie ma już dobrych ludzi. ;(
kala pisze:
a wiesz jacy są kosmici wgl?
Edytowano 19 września 2009 o 22:48.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej