Eurowizja jest troche nudna, bo chociaż nie znam piosenek to moge przewidziec któe kraje dostaną się do fianłu np Grecja, Turcja, Armenia, a nie dostaną się np słowacja słowenia, te kraje nigdy nie mają szcześcia, tak samo my, uważam że mamy świetne piosenki co roku ale zawsze porażka, chociaż tyle że zawsze jestesmy blisko finału, a nie zajmujemy ostatniego miejsca
No w zeszłym roku to była porażka zupełna. Takie pomieszanie z pomyleniem. Ja uważam że dobrym kandydatem dla Anglii byłby Shayne Ward z najnowszym singlem Obsession. Posłuchaj sobie.
No właśnie ta nuta jak dla mnie była okropna. Takie coś ludowego z popową balladą.
http://www.youtube.com/watch?v=G0oVeK4444s
A to piosenka o której mówiłem.
no spoko była ta piosenka, napoczątku była faworytką w naszym półfinale, a zajęła przed ostatnie miejsce, wydaje mi się że troche słabo zaśpiewała widac było jaka była zestresowana,
nie wiem czemu ale bardzo mi się podoba piosenka z 2008 r ze Słoweni, która nie została doceniona, zdobyła 11 punktów w 1 półfinale, ale mi się podoba, kojarzycie to:
[cytatA jak wspominacie występ leny, ja tylko powiem że uwielbiam tą piosenke] [/cytat]
Lena jak Lena, kazdy mogl ta piosenke spiewac, dziewczyna miala szczescie, ze widzowie ja wybrali i przy boku Stefana Raaba to juz w ogole nie ma mowy o NIE osiagnieciu sukcesu. Tylko troche sie oboje przeliczyli z ta popularnoscica, w niemczech wiekszosci ludzi krzywi twarz jak slyszy cos o niej i o tym, ze bedzie tez w tym roku dla niemiec spiewac. Nic dziwnego, przez 2 tygodnie od rana do wieczora nie bylo nic innego w tv tylko Lena i jej " ich liebe deutscheland "
przynajmniej jest jedna dorbas strona jest piosenki, studenci sie nie nudzili i napisalai nowy tekst na MS w pilce noznej
To oficjalna strona Eurowizji. Piosenka Magdaleny Tul budzi wiele emocji nie tylko w Polakach - przeczytajcie wpisy i komentarze. Myślę, że mamy spore szanse, żeby zajść daleko. Ludzie zza granicy trzymają za nas kciuki bo piosenka bardzo im się podoba
Nowe piosenki: kuqe 2115, Zalia, Akademia Pana Kleksa
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.