bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
15 września 2009 o 06:20
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Ja po za śpiewem uwielbiam PRAWO, ponieważ wiąże z tym moją przyszłość oraz kocham siatkówkę
Powaliłeś mnie tym :x
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
15 września 2009 o 08:47
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
robertas19 pisze:Ja po za śpiewem uwielbiam PRAWO, ponieważ wiąże z tym moją przyszłość oraz kocham siatkówkę
Powaliłeś mnie tym :x
tzn. czym?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 mężczyzna, 35
15 września 2009 o 08:50
Zgłoś do moderacji
a i czy w dobrym czy w złym sensie tego znaczenia???
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
15 września 2009 o 08:55
Zgłoś do moderacji
Wyszło tak trochę, że uwielbiasz prawo, bo kochasz siatkówkę
😃
Jest to dobry i zły sens jednocześnie
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
15 września 2009 o 09:36
Zgłoś do moderacji
ja uwielbiam prawo, bo wiąże sobie z tym zawodem przyszłość, a siatkówkę kocham bo to moja druga pasja zaraz po śpiewie
😃
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
15 września 2009 o 12:51
Zgłoś do moderacji
Moją druga pasją zaraz po śpiewaniu jest sport
😃 gram w siatkówkę, koszykówkę, piłkę ręczną, piłkę nożną, w tenisa stołowego, obecnie uczę się grać również w ziemnego, pływam, a w zimę pomykam na łyżwach;] Kocham to:>
Po za tym interesuję się tuningiem tzn kręcą mnie strasznie 'ulepszone' samochody a w szczególności uwielbiam pokazy driftingowe heheh i zapach palonych gum
😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
15 września 2009 o 14:46
Zgłoś do moderacji
Ja uwielbiam pisać, cokolwiek, o czymkolwiek. Bardzo wiele przyjemności sprawia mi też gotowanie oraz jedzenie, zarówno tego co sam ugotuję jak i gotowanego przez innych. Lubię czytać książki, co oryginalnością (wbrew polskim statystykom) nie powala. Jestem też graczem, z racji podeszłego wieku, a co za tym idzie (raczej ciągnie się jak smród trupa w bagażniku, w upalny letni dzień) nie dysponuję wystarczającą ilością czasu na moje hobby. Jestem też zapalonym marihuanistą, choć podchodzę do tego bardzo hobbystycznie i z lekkim przymrużeniem oka. Lubię też dobre trunki lub, z braku laku, trunki mniej dobre.... byle nie przekroczyć magicznej granicy zbyt mało dobrego trunku. W wolnych chwilach..... jakich wolnych chwilach.... imaginacja włączona - lubię poskładać sobie słowa, polepić je, poowijać taśmą i wyrzucić do szuflady lub na, z braku lepszego określenia, blogaska.
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
annamucha kobieta, 34
Osiedle Niewiadów
Nagrań: 18, Postów: 4
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
28 września 2009 o 18:12
Zgłoś do moderacji
ni mam pasji niestety.. ;xx
ragazzo occhi cielo.
Konto usunięte