Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 6 lutego 2011 o 12:19 przez moderatora.
Ciało jest chórem, wokalistą jest Serce.
lanii pisze:
chwila... Jest dział PT ŚPIEWANI - TECHNIKI, PORADY, a Wy z takimi tekstami: wujek google też pomoze? Skoro tak ma wyglądać ten dział, to weźcie se dajcie spokój z jego istnieniem ... Dziewczyna chce radę od osób bardziej doświadczonych to jej pomóżcie, a nie udajeie alfę i omegę do kwiatka!!!
lanii pisze:
chwila... Jest dział PT ŚPIEWANI - TECHNIKI, PORADY, a Wy z takimi tekstami: wujek google też pomoze? Skoro tak ma wyglądać ten dział, to weźcie se dajcie spokój z jego istnieniem ... Dziewczyna chce radę od osób bardziej doświadczonych to jej pomóżcie, a nie udajeie alfę i omegę do kwiatka!!!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
all95day pisze:
j.w
Byłabym wdzięczna za wszelkie porady ; p Proszę o podpowiedzi - na co powinnam położyć nacisk w ćwiczeniu śpiewu i czy w ogóle się do tego nadaję?
Edytowano 6 lutego 2011 o 20:34.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
Justyś
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
justysia663778 pisze:
Otwieraj buzie! Im wyższy dźwięk tym mocniej otwórz. Poza tym odniosłam wrażenie jakbyś śpiewała cichutko i delikatnie jakbyś się bała że ktoś usłyszy. Do przodu!
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:41.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej