Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
woyotus pisze:
Przepraszam, czy forum jest zamkniętym miejscem, przeznaczonym dla szczególnie wyselekcjonowanych użytkowników tego portalu ? Czy mogę tutaj pisać tylko i wyłącznie za okazaniem specjalnego zaproszenia szanownej loży miłosiernych? Czy używanie mózgu do kontroli zachowań konformistycznych oraz budowanie pewnej aseratywności charakteryzującej się choćby wlasnym zdaniem nie popychanym i głaskanym przez innych jest grzechem za który należy się lincz? Rozumiem że działacie w dobrej sprawie, co nie oznacza, że byle gówno można traktować za coś godnego uwagi tylko dlatego, że w tym wątku trzeba szerzyć dobro i miłość a krytyczna uwaga może zranić kogoś uczucia. I NIECH RANI!
Możecie przecież olać moją opinię ciepłym moczem z góry na dół i robić swoje.
Dziękuję za uwagę lub też jej kompletny brak. Mam nadzieję że to jest ostatni mój post w tym wątku, ale na wszelki wypadek, proponuję twórcom tego miejsca dodać mnie na czarną listę 😉 W ramach dobroci i wolności słowa....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana pisze:
Ależ ja widzę, ze się złościsz..🙁
A taka ładna jesteś..🙁
Chyba nie chcesz zepsuć sobie buzi?🙁
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej