Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
bocin pisze:
Pomyśl o zmarłych... będzie im smutno, że ich nie odwiedziłeś.Dla mnie takie chodzenie na cmentarz i zapalanie zniczy, itd, tylko dlatego, że jest święto, w które na cmentarz wybiera się (nie znam statystyk, więc podam tak na chybił trafił) 95% rodaków jest trochę niepoprawne. Jeśli ktoś chodzi w miarę regularnie i często, dlatemu, że tych bliskich ma w pamięci i odwiedzanie ich sprawia, że ukaja swój wewnętrzny ból, to ok. Jednak, gdy ktoś rusza dupe tylko od święta, to przepraszam, ale jak dla mnie sprawia tylko, że jest wielki tłok, a jego "odwiedziny" zbyt wielkiego znaczenia duchowego nie mają.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
ja mam nadzieje ze bedzie taka akcja jak wirtualny znicz.. tak jak w poprzednim roku...ps. kaspo wyslalem ci zaproszenie ale jego nie zaakceptowales
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin pisze:
Może i jest ładne, może nie, zależy od jakiej strony na to spojrzeć... jednak uważam, że wizyta na cmentarzu w każdy inny dzień ma taką samą wartość.
kaspo pisze:
lukaszseminara pisze:ja mam nadzieje ze bedzie taka akcja jak wirtualny znicz.. tak jak w poprzednim roku...ps. kaspo wyslalem ci zaproszenie ale jego nie zaakceptowalesBo jeszcze z Toba nie gadalem
A zawsze odrzucam zaproszenia ludzi z ktorymi nie rozmawialem
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
kaspo pisze:lukaszseminara pisze:ja mam nadzieje ze bedzie taka akcja jak wirtualny znicz.. tak jak w poprzednim roku...ps. kaspo wyslalem ci zaproszenie ale jego nie zaakceptowalesBo jeszcze z Toba nie gadalem
ja codziennie ci gadam
i nawet komentowalem twoje kawaly,...
kaspo pisze:
BoCin jaki Ty jestes madry chlopak. I jak masz poukladane w glowie. Pewnie kazda starsza Pani to w Tobie widzi
bocin pisze:
kaspo pisze:BoCin jaki Ty jestes madry chlopak. I jak masz poukladane w glowie. Pewnie kazda starsza Pani to w Tobie widziNie wiem, nie znam żadnej starszej Pani.
Ale może jak zgłoszę się na jakiegoś prezentera do Radia Maryja, to wtedy wiele starszych Pań to dostrzeże. :]
kaspo pisze:
lukaszseminara pisze:kaspo pisze:lukaszseminara pisze:ja mam nadzieje ze bedzie taka akcja jak wirtualny znicz.. tak jak w poprzednim roku...ps. kaspo wyslalem ci zaproszenie ale jego nie zaakceptowalesBo jeszcze z Toba nie gadalem
ja codziennie ci gadam
i nawet komentowalem twoje kawaly,...
No to cham ze mnie, ze nei zauwazylem ;( Dam Ci wszezdzie 6 i wysle Żywca poczta. Bei?
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej