Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
bocin pisze:
Pomyśl o zmarłych... będzie im smutno, że ich nie odwiedziłeś.😃Dla mnie takie chodzenie na cmentarz i zapalanie zniczy, itd, tylko dlatego, że jest święto, w które na cmentarz wybiera się (nie znam statystyk, więc podam tak na chybił trafił) 95% rodaków jest trochę niepoprawne. Jeśli ktoś chodzi w miarę regularnie i często, dlatemu, że tych bliskich ma w pamięci i odwiedzanie ich sprawia, że ukaja swój wewnętrzny ból, to ok. Jednak, gdy ktoś rusza dupe tylko od święta, to przepraszam, ale jak dla mnie sprawia tylko, że jest wielki tłok, a jego "odwiedziny" zbyt wielkiego znaczenia duchowego nie mają.
🙁
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
ja mam nadzieje ze bedzie taka akcja jak wirtualny znicz.. tak jak w poprzednim roku...ps. kaspo wyslalem ci zaproszenie ale jego nie zaakceptowales🙁
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin pisze:
Może i jest ładne, może nie, zależy od jakiej strony na to spojrzeć... jednak uważam, że wizyta na cmentarzu w każdy inny dzień ma taką samą wartość.🙂
kaspo pisze:
lukaszseminara pisze:ja mam nadzieje ze bedzie taka akcja jak wirtualny znicz.. tak jak w poprzednim roku...ps. kaspo wyslalem ci zaproszenie ale jego nie zaakceptowales🙁Bo jeszcze z Toba nie gadalem
😛 A zawsze odrzucam zaproszenia ludzi z ktorymi nie rozmawialem
😛
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
kaspo pisze:lukaszseminara pisze:ja mam nadzieje ze bedzie taka akcja jak wirtualny znicz.. tak jak w poprzednim roku...ps. kaspo wyslalem ci zaproszenie ale jego nie zaakceptowales🙁Bo jeszcze z Toba nie gadalem
😛ja codziennie ci gadam
😃i nawet komentowalem twoje kawaly,...
😕
kaspo pisze:
BoCin jaki Ty jestes madry chlopak. I jak masz poukladane w glowie. Pewnie kazda starsza Pani to w Tobie widzi😃
bocin pisze:
kaspo pisze:BoCin jaki Ty jestes madry chlopak. I jak masz poukladane w glowie. Pewnie kazda starsza Pani to w Tobie widzi😃Nie wiem, nie znam żadnej starszej Pani.
🙁Ale może jak zgłoszę się na jakiegoś prezentera do Radia Maryja, to wtedy wiele starszych Pań to dostrzeże. :]
kaspo pisze:
lukaszseminara pisze:kaspo pisze:lukaszseminara pisze:ja mam nadzieje ze bedzie taka akcja jak wirtualny znicz.. tak jak w poprzednim roku...ps. kaspo wyslalem ci zaproszenie ale jego nie zaakceptowales🙁Bo jeszcze z Toba nie gadalem
😛ja codziennie ci gadam
😃i nawet komentowalem twoje kawaly,...
😕No to cham ze mnie, ze nei zauwazylem ;( Dam Ci wszezdzie 6 i wysle Żywca poczta. Bei?
😜
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej