Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
Śpiewaj.
wyimaginowany pisze:
bocin pisze:Śpiewaj.No, to się spodziewaj wkrótce, z dedykacją dla Ciebie. Choć wydaje mi się, że położę ten utwór na łopatki, nie tylko technicznie, ale i wyrazowo - w końcu to jest po włosku, a ja z włoskim mam tyle wspólnego...
Tylko brat nie pracuje, i siedzi od 2 tygodni w domu zawsze jak ja jestem, stąd ostatnio brak nowych nagrań. Krępuje się wyć przy kimś.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
bocin pisze:
I tak jestem większy... nie dałbyś mi rady
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
vive
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej