Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
Śpiewaj.😃
wyimaginowany pisze:
bocin pisze:Śpiewaj.😃No, to się spodziewaj wkrótce, z dedykacją dla Ciebie. Choć wydaje mi się, że położę ten utwór na łopatki, nie tylko technicznie, ale i wyrazowo - w końcu to jest po włosku, a ja z włoskim mam tyle wspólnego...
😃 Tylko brat nie pracuje, i siedzi od 2 tygodni w domu zawsze jak ja jestem, stąd ostatnio brak nowych nagrań. Krępuje się wyć przy kimś.
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
bocin pisze:
I tak jestem większy... nie dałbyś mi rady😃
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
vive
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej