Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
normalni się za Tobą stęskniłam!
nawet na ten wątek nie zaglądałąm kiedy CIebie nie było
no ja dzis tez bylam u lekarza... Polska Służba Zdrowia rlz ogolnie rzecz biorac
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
no to skoro Tobie sie milo zrobilo to mnie tym bardziej![]()
moja rozmowa z lekarzem:
- pod wzgledem neurologicznym jest pani zdrowa.
- wiec dlaczego dretwieja mi rece?;>
- ...nie mam pojecia...
- ... -.-'
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
nie mam pojecia. chyba tylko po to zeby bezkarnie cycki ogladac xD
kaspo pisze:
whisper pisze:nie mam pojecia. chyba tylko po to zeby bezkarnie cycki ogladac xD
wlasnie doszedlem do wniosku, ze zawsze chcialem byc neurologiem.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej