Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
david92 pisze:małomądry to dla mnie gorsze słowo niż głupi ...
No i właśnie o tym wcześniej pisałem. Nie wiem jak bardzo być Ci wdzięcznym, ale do każdego mojego komentarza na Twój temat po chwili dajesz potwierdzenie :]
Otóż już Ci tłumaczę
Głupi - osoba nie myśląca prawidłowo, podejmująca niewłaściwe decyzje, np. - Kasiu, chcesz 2zł, czy 5zł? - Hmm... wezmę 2zł
Osoba mało mądra - osoba, której poziom inteligencji nie przekracza średniej.
Wybacz... swoimi wypowiedziami i nowozakładanymi tematami (np. "Paweł(nie pamiętam, czy to było takie imię) nie odchodź!!"dałeś mi takie wyobrażenie.
yyyy.....mleko :)
wyimaginowany pisze:
Odd - co tam? Mnie boli ręka, bo spałem na niej trzy godziny, właśnie wstałem.
ragazzo occhi cielo.
odd pisze:
wyimaginowany piszedd - co tam? Mnie boli ręka, bo spałem na niej trzy godziny, właśnie wstałem.
![]()
Mnie boli gardło i właśnie poważnie zastanawiam się, czy nie przepłukać go wodą z solą, jak mi radził Aniołek.
Czemu śpisz w ciągu dnia?
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
odd pisze:lukaszseminara pisze:odd!!!mam sobie iść?
![]()
nie.... chce Cie po prostu juz kochac
wyimaginowany pisze:
lukaszseminara pisze:odd pisze:lukaszseminara pisze:odd!!!mam sobie iść?
Ale tak: już, teraz, tutaj? Zadbaj o klimat, co by tacy jak ja nie patrzyli, przynajmniej!
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
wyimaginowany pisze:lukaszseminara pisze:odd pisze:lukaszseminara pisze:odd!!!mam sobie iść?
Ale tak: już, teraz, tutaj? Zadbaj o klimat, co by tacy jak ja nie patrzyli, przynajmniej!
![]()
ojj nie chce z nia uprawiac milosci na forum..
chce po prostu darzyc ja uczuciem
chyba mnie rozumiesz?
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej