bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
4 października 2009 o 23:19
Zgłoś do moderacji
david92 pisze:
wiesz co bocin jak widze co piszesz to mi ciebie żal to że mnie kretynie nie lubisz to nie znaczy ze musisz to na forum okazywać i nie cwaniakuj tak wiecej takie teksty mozesz walić do kogos innego napewno nie do mnie skumaj to wreszcie bo masz tyle rozumu co kubus puchatek
:d sory za teksty jesli tez macie cos do mnie po tym co napisałem to mi powiedzcie ale nikt mnie tutaj nie będzie obrażał

Dziękuję Ci, że w tak piękny sposób zobrazowałeś to, co wcześniej napisałem.
Nie użyłeś żadnego znaku interpunkcyjnego. Użyłeś za to wiele słów, których nie ma w słownikach języka polskiego, wymyślonych przez jakichś "cool elooo ziooomów"

Po za tym chciałbym, abyś wskazał w którym momencie Cię obraziłem. Ja za to mogę wskazać bez problemu moment, w którym Ty mnie obrażasz - "bocin jak widze co piszesz to mi ciebie żal to że mnie kretynie..."

david92 mężczyzna, 34
Koło Wrocławia

Nagrań: 24, Postów: 340
4 października 2009 o 23:20
Zgłoś do moderacji
małomądry to dla mnie gorsze słowo niż głupi ...
yyyy.....mleko :)
4 października 2009 o 23:32
Zgłoś do moderacji
Widze ze bocin lubi 'wygryzac' nowych uzytkownikow
ragazzo occhi cielo.
odd kobieta, 33

Nagrań: 1, Postów: 1939
4 października 2009 o 23:32
Zgłoś do moderacji
david92 pisze:
jesli tez macie cos do mnie po tym co napisałem to mi powiedzcie ale nikt mnie tutaj nie będzie obrażał

Chętnie bym powiedziała, co myślę, ale skoro nie mogę obrażać...

Davidzie, radziłabym Ci spojrzeć najpierw na siebie zanim zaczniesz oceniać innych.
david92 mężczyzna, 34
Koło Wrocławia

4 października 2009 o 23:34
Zgłoś do moderacji
jestem jaki jestem ale napewno nie jestem małomądry i te słowa które użyłem tutaj w sensie ziomus czy cos w tym stylu nie uzywam tego na codzien .... a ty odd poprostu nie masz wyjscia musisz bronic bocina tak już jest;]
odd kobieta, 33

Nagrań: 1, Postów: 1939
4 października 2009 o 23:38
Zgłoś do moderacji
david92 pisze:
jestem jaki jestem ale napewno nie jestem małomądry i te słowa które użyłem tutaj w sensie ziomus czy cos w tym stylu nie uzywam tego na codzien .... a ty odd poprostu nie masz wyjscia musisz bronic bocina tak już jest;]
Chcesz powiedzieć, że na codzień mówisz poprawną polszczyzną? Wybacz, ciężko mi to sobie zwizualizować, mimo naprawdę bujnej wyobraźni.
Tak, muszę go bronić. Nie można obrażać mojego Brata.
Cześć Wojciechu!

4 października 2009 o 23:39
Zgłoś do moderacji
Wreszcie przestało wiać
Odd - co tam? Mnie boli ręka, bo spałem na niej trzy godziny, właśnie wstałem.

david92 mężczyzna, 34
Koło Wrocławia

4 października 2009 o 23:41
Zgłoś do moderacji
dlatego zostawię twoją wypowiedz bez komentarza a tobie naprawdę ciężko sobie to wyobrazić bo mnie nie znasz a ja od samego początku widzę że bocin atakuje wszystkich którzy mu się nie podobają bo ma tutaj ciebie i ma go kto obronić tyle powiem na ten temat

4 października 2009 o 23:42
Zgłoś do moderacji
david92 pisze:
dlatego zostawię twoją wypowiedz bez komentarza a tobie naprawdę ciężko sobie to wyobrazić bo mnie nie znasz a ja od samego początku widzę że bocin atakuje wszystkich którzy mu się nie podobają bo ma tutaj ciebie i ma go kto obronić tyle powiem na ten temat
Wydaje Ci się, też miałem takie wrażenie na początku, BoCin nie atakuje - on po prostu taki jest: cyniczny, bezczelny, ironiczny

I to jest w nim fajne

4 października 2009 o 23:42
Zgłoś do moderacji
tutaj poprostu istnieje taka mafia isingowa davidzie..

..
ragazzo occhi cielo.
4 października 2009 o 23:43
Zgłoś do moderacji
lukaszseminara pisze:
tutaj poprostu istnieje taka mafia isingowa davidzie..
..
Tak, z nami wszystkimi na czele, iSing powinien zrobić konkursy, gdzie nagrodą będzie darmowe leczenie.

david92 mężczyzna, 34
Koło Wrocławia

4 października 2009 o 23:44
Zgłoś do moderacji
lukaszseminara no ja także tak pomyślałem

4 października 2009 o 23:45
Zgłoś do moderacji
oo wtedy by bylo o co walczyc..

ragazzo occhi cielo.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
4 października 2009 o 23:46
Zgłoś do moderacji
david92 pisze:
małomądry to dla mnie gorsze słowo niż głupi ...
No i właśnie o tym wcześniej pisałem. Nie wiem jak bardzo być Ci wdzięcznym, ale do każdego mojego komentarza na Twój temat po chwili dajesz potwierdzenie :]
Otóż już Ci tłumaczę
Głupi - osoba nie myśląca prawidłowo, podejmująca niewłaściwe decyzje, np. - Kasiu, chcesz 2zł, czy 5zł? - Hmm... wezmę 2zł
Osoba mało mądra - osoba, której poziom inteligencji nie przekracza średniej.
Wybacz... swoimi wypowiedziami i nowozakładanymi tematami (np. "Paweł(nie pamiętam, czy to było takie imię) nie odchodź!!"

dałeś mi takie wyobrażenie.