Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
anetka1717 pisze:
No my,my :]Wybacz,przestawiłam Annę i Angelikę😜
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
odd pisze:
Robercie, niechaj będzie zgoda. Choć powiem Ci szczerze, że nie znam Cię i lepiej poznać nie chcę.Łukaszu...choćby i teraz.😉 Piosenkę nagram..naprawdę nie wiem kiedy.
🙁
ragazzo occhi cielo.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
yyyy.....mleko :)
yyyy.....mleko :)
lukaszseminara pisze:
odd pisze:Robercie, niechaj będzie zgoda. Choć powiem Ci szczerze, że nie znam Cię i lepiej poznać nie chcę.Łukaszu...choćby i teraz.😉 Piosenkę nagram..naprawdę nie wiem kiedy.
🙁
ale ja cie wogole nie znam.. nie kocham sie w nieznajomych.. ;>
david92 pisze:
hmmm boys nie spiewali o inicjałach nigdy😃
😃
😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej