Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 4 października 2009 o 22:31 przez moderatora.
yyyy.....mleko :)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 4 października 2009 o 22:32 przez moderatora.
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
david92 pisze:
założyłem normalny temat a tu go nie ma idzie sie zdenerwować😃
Edytowano 4 października 2009 o 22:32 przez moderatora.
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
david92 pisze:
nie no bez jaj ja jestem kulturalny😃
😃
😃 ale wkurzyło mnie to tylko teraz kto go usunął
😃
😃
david92 pisze:
nie no bez jaj ja jestem kulturalny😃
😃
😃 ale wkurzyło mnie to tylko teraz kto go usunął
😃
😃
david92 pisze:
no raczej nie pomyślałbym że ty to zrobiłas bo mógł to zrobić tylko jakis idiota;] temat był normalny i takiego tu jeszcze nie było to o co kaman😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej