kiedyś twoje zycie moze zależeć od posiadania jagodowego pączka, i wtedy zdasz sobie sprawę, że szydercze podśmiechujki prawdopodobnie na zawsze zamknęły Ci drogę do przyszłości ;>
Możesz przyprowadzić. gorzej jak się pokłócą i np moje pandy zjedzą twoje pandy ;> 😉
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
kiedyś twoje zycie moze zależeć od posiadania jagodowego pączka, i wtedy zdasz sobie sprawę, że szydercze podśmiec***ki prawdopodobnie na zawsze zamknęły Ci drogę do przyszłości ;>
Możesz przyprowadzić. gorzej jak się pokłócą i np moje pandy zjedzą twoje pandy ;> 😉
Dlaczego myślisz, że mogłyby się pokłócić, a tym bardziej pozagryzać? Pandy nie są złe.. Sa miłe i puchate.. I na pewno nie zrobiłyby krzywdy innym pandom.. 🙁
I własnie dowiedziałam się, gdzie sa pączki.. Ale musze się poważnie zastanowić, czy Ci powiedzieć.. ;>
Pandy od małości trenują zapasy i inne sztuki walki, więc sa przygotowane do takich sytuacji. Nigdy nie wiadomo dlaczego się pokłócą. Może o polityke, może o religie a może któraś z nich obrazi czyjąś matkę. Takie rzeczy się zdarzają.
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
Pandy od małości trenują zapasy i inne sztuki walki, więc sa przygotowane do takich sytuacji. Nigdy nie wiadomo dlaczego się pokłócą. Może o polityke, może o religie a może któraś z nich obrazi czyjąś matkę. Takie rzeczy się zdarzają.
No cóż.. Jeśli uczysz pandy wyzywać i obrażać inne, to być może się tak zdarzy.. Moje sa pokojowo nastawione, więc nie dają się sprowokować... 🙂