nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
Konto usunięte
29 listopada 2011 o 22:45
Zgłoś do moderacji
dlaczego niepożądanym ? Może ja nie będę odpowiadał w sąsiedztwie tobie ;>
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 listopada 2011 o 22:47
Zgłoś do moderacji
Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
Mnie to nie będzie przeszkadzało, chyba, że będziesz zjadał wszystkie pączki, to wtedy będę musiała się Ciebie pozbyć. xD
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
29 listopada 2011 o 22:56
Zgłoś do moderacji
odd pisze:
kaspo pisze:czasem jeczy z plytkiego grobu 😛
Kaspo. 🙂
Odddddddd.
😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte
29 listopada 2011 o 22:57
Zgłoś do moderacji
nieudana pisze:
Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
Mnie to nie będzie przeszkadzało, chyba, że będziesz zjadał wszystkie pączki, to wtedy będę musiała się Ciebie pozbyć. xD
w takim wypadku wybuduję przed moim szałasem albo lepianka (bo jeszcze nie zdecydowałem) fosę z pandami i koalami i nigdy nie uda Ci się wejść do środka by mnie zlikwidować
😉
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 listopada 2011 o 22:58
Zgłoś do moderacji
woyotus pisze:
nieudana pisze:Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
w takim wypadku wybuduję przed moim szałasem albo lepianka (bo jeszcze nie zdecydowałem) fosę z pandami i koalami i nigdy nie uda Ci się wejść do środka by mnie zlikwidować 😉
Myślisz, że mnie nie przepuszczą?;>
Konto usunięte
29 listopada 2011 o 23:01
Zgłoś do moderacji
nieudana pisze:
woyotus pisze:nieudana pisze:Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
w takim wypadku wybuduję przed moim szałasem albo lepianka (bo jeszcze nie zdecydowałem) fosę z pandami i koalami i nigdy nie uda Ci się wejść do środka by mnie zlikwidować 😉
Myślę, że jeżeli postawie im zjeżdżalnie i huśtawki, karuzele i rowerki to będziesz zbyt rozproszona i oczarowana by wejść do środka
😉 a to mi da czas na ewentualną ewakuację tajnym podkopem
😉
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 listopada 2011 o 23:04
Zgłoś do moderacji
woyotus pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:nieudana pisze:Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
Myślę, że jeżeli postawie im zjeżdżalnie i huśtawki, karuzele i rowerki to będziesz zbyt rozproszona i oczarowana by wejść do środka 😉 a to mi da czas na ewentualną ewakuację tajnym podkopem 😉
A ja myślę, że dam radę namówić je, żeby Cię złapały i zaprzytulały na amen..
😃
A wtedy będę mogła jeść pączki i przyglądać się koalom i pandom... A może któraś nawet da się przytulić.. To by już w ogóle było coś. *_*
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
29 listopada 2011 o 23:04
Zgłoś do moderacji
jak tu puchato i przytulnie o jejuniu
😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 listopada 2011 o 23:05
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
jak tu puchato i przytulnie o jejuniu 😛
zazdrościsz? xd
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
29 listopada 2011 o 23:07
Zgłoś do moderacji
nie, ja jestem fanem dziobakow i innych dziabagow, wiec slodycz i puchatosc jest mi obca
🙂
Konto usunięte
29 listopada 2011 o 23:08
Zgłoś do moderacji
Pandy nie rozmawiają z obcymi
😉 Mama im nie pozwala, także nie prędko uda Ci się je namówić do współpracy
😉 A koale są wytresowane do koalowania więc jak tylko Cię ujrzą to owiną Ci się wokół całego ciała, przekąszając w tzw między czasie eukaliptus. To uniemożliwi Ci szybkie poruszanie i dotarcie do Pand
😉
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Konto usunięte
29 listopada 2011 o 23:09
Zgłoś do moderacji
W takim wypadku, na wszelki wypadek i dziobaki znajdą się w tej fosie
😉 I dwie kapibary, leniwiec stróż, i glonojad co pali fajkę.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
29 listopada 2011 o 23:10
Zgłoś do moderacji
woyotus pisze:
Pandy nie rozmawiają z obcymi 😉 Mama im nie pozwala, także nie prędko uda Ci się je namówić do współpracy😉 A koale są wytresowane do koalowania więc jak tylko Cię ujrzą to owiną Ci się wokół całego ciała, przekąszając w tzw między czasie eukaliptus. To uniemożliwi Ci szybkie poruszanie i dotarcie do Pand 😉
No tak.. Więc skoro jestem obca dla Twoich pand, to przyprowadzę własne.. Może się zaprzyjaźnią..
😉
Albo w ogóle Ci nie powiem gdzie leży kraina pełna jagodowych pączków.. A koale na pewno będą wolały owijać się wokół Ciebie. xD Więc no problem..