Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
nieudana pisze:
Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
Mnie to nie będzie przeszkadzało, chyba, że będziesz zjadał wszystkie pączki, to wtedy będę musiała się Ciebie pozbyć. xD
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
nieudana pisze:Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
Mnie to nie będzie przeszkadzało, chyba, że będziesz zjadał wszystkie pączki, to wtedy będę musiała się Ciebie pozbyć. xD
w takim wypadku wybuduję przed moim szałasem albo lepianka (bo jeszcze nie zdecydowałem) fosę z pandami i koalami i nigdy nie uda Ci się wejść do środka by mnie zlikwidować😉
![]()
nieudana pisze:
woyotus pisze:nieudana pisze:Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
w takim wypadku wybuduję przed moim szałasem albo lepianka (bo jeszcze nie zdecydowałem) fosę z pandami i koalami i nigdy nie uda Ci się wejść do środka by mnie zlikwidować😉
Myślisz, że mnie nie przepuszczą?;>
woyotus pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:nieudana pisze:Jak się przyzwyczaisz, to może nie będzie tak źle..
Myślisz, że mnie nie przepuszczą?;>
Myślę, że jeżeli postawie im zjeżdżalnie i huśtawki, karuzele i rowerki to będziesz zbyt rozproszona i oczarowana by wejść do środka😉 a to mi da czas na ewentualną ewakuację tajnym podkopem
😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
![]()
woyotus pisze:
Pandy nie rozmawiają z obcymi😉 Mama im nie pozwala, także nie prędko uda Ci się je namówić do współpracy
😉 A koale są wytresowane do koalowania więc jak tylko Cię ujrzą to owiną Ci się wokół całego ciała, przekąszając w tzw między czasie eukaliptus. To uniemożliwi Ci szybkie poruszanie i dotarcie do Pand
😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej