Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
mam fajny pomysł ażeby nie był taki sam jak pozostałe.........ubierz się cieplutko wyjdź na dwór i pobiegaj se 20 minut na świeżym powietrzu.......zobaczysz że zrobi Ci się lepiej🙂
WTF?!
mmadlenn pisze:
anilorak2 pisze:mam fajny pomysł ażeby nie był taki sam jak pozostałe.........ubierz się cieplutko wyjdź na dwór i pobiegaj se 20 minut na świeżym powietrzu.......zobaczysz że zrobi Ci się lepiej🙂
😃
gdybym nie musiała siedzieć na lekcjami zapewne taki pomysł wydałby mi się fany .😜
ale sytuacja nie pozwala.. ; ]
może w weekend wypróbuję😉
anilorak2 pisze:
hehehe te lekcje.....tyle nieprzydatnej w życiu wiedzy......a tak to chociaż organizm dotlenisz🙂
WTF?!
'W spazmach i splotach najlichsza istota
Wypełnia swój los parabolą żywota
I gasnąc przepada wśród świateł miriadów'
brudny świat pełen czystej poezji
white0queen pisze:
doobry
jaa pieprzę
wszystko na łęb mi się zwaliło😕
WTF?!
mmadlenn pisze:
anilorak2 pisze:hehehe te lekcje.....tyle nieprzydatnej w życiu wiedzy......a tak to chociaż organizm dotlenisz🙂
o ! święte słowa😉
tylko dwa przedmioty się przydadzą ..😜
bo jakieś trzeba wziąć rozszerzone😃
'W spazmach i splotach najlichsza istota
Wypełnia swój los parabolą żywota
I gasnąc przepada wśród świateł miriadów'
brudny świat pełen czystej poezji
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!