Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
Edytowano 18 października 2010 o 22:53.
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
'W spazmach i splotach najlichsza istota
Wypełnia swój los parabolą żywota
I gasnąc przepada wśród świateł miriadów'
brudny świat pełen czystej poezji
![]()
white0queen pisze:
wie pan bo męskie cyce też mogą być fajne, jędrne...nie raz można i ujrzeć sterczące i lepsze niż kobiece! do tego owłosione! czyż to nie lepsze?!
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
white0queen pisze:
wie pan bo męskie cyce też mogą być fajne, jędrne...nie raz można i ujrzeć sterczące i lepsze niż kobiece! do tego owłosione! czyż to nie lepsze?!
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
woyotus pisze:
Can you get a Boob job at the boob office?;>
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
sajgonka pisze:
niezbyt dokładnie czytałam to co tam napisaliście..ale powiem jedno...- dobrze się pieści co się w ręku mieści! ot co!
'W spazmach i splotach najlichsza istota
Wypełnia swój los parabolą żywota
I gasnąc przepada wśród świateł miriadów'
brudny świat pełen czystej poezji
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
"Brutalny atak terrorystyczny w Polsce", bo zaraz padnę ze śmiechu😃
WTF?!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!