Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
anilorak2 pisze:kaspo pisze:anilorak2 pisze:heh właśnie.......wystawimy telewizor na plaży.......oglądałeś kiedyś serial na plaży?Ano nie ogladalem! To musi byc ciekawe. Kraby skupia stopy? Chociaz nad polskim morzem to raczej glony wlaza miedzy palce...Dobry, Panie Wojciechu.Ja też nie oglądąłm
chociaż raz pod wpływem......nie ważne czego......widziałam na plaży......Lucka z M jak Miłość...to się liczy?
Dziadka Lucjana? No kurcze, to chyba nie byl tylko alkohol, albo baaaardzo duzo zielonej wrozki chyba
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
kaspo pisze:anilorak2 pisze:kaspo pisze:anilorak2 pisze:heh właśnie.......wystawimy telewizor na plaży.......oglądałeś kiedyś serial na plaży?Ano nie ogladalem! To musi byc ciekawe. Kraby skupia stopy? Chociaz nad polskim morzem to raczej glony wlaza miedzy palce...Dobry, Panie Wojciechu.Ja też nie oglądąłm
chociaż raz pod wpływem......nie ważne czego......widziałam na plaży......Lucka z M jak Miłość...to się liczy?
Dziadka Lucjana? No kurcze, to chyba nie byl tylko alkohol, albo baaaardzo duzo zielonej wrozki chyba
Myślisz, że Lucek nie mógłby tam......po prostu być?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
a co to ***a Luckowi nie należy się nic od życia?zostawił starą w chacie a sam przyjechał wygrzać dupsko nad morzem, pozarywać dupy, pozbierać muszelki itp.......w końcu to tysz człowiek;P
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
anilorak2 pisze:a co to ***a Luckowi nie należy się nic od życia?zostawił starą w chacie a sam przyjechał wygrzać dupsko nad morzem, pozarywać dupy, pozbierać muszelki itp.......w końcu to tysz człowiek;P
ona by mu potem wyzbierala muszelki...
mmadlenn pisze:
ee ..
kto widział Lucka?
wiktoria1111 pisze:
mmadlenn pisze:ee ..kto widział Lucka?Oni jak gadają między sobą, to nie zwracają na nikogo uwagi. Wiem jak to jest
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej