Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
anilorak2 pisze:
heh właśnie.......wystawimy telewizor na plaży.......oglądałeś kiedyś serial na plaży?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
![]()
kaspo pisze:
anilorak2 pisze:heh właśnie.......wystawimy telewizor na plaży.......oglądałeś kiedyś serial na plaży?
Ano nie ogladalem! To musi byc ciekawe. Kraby skupia stopy? Chociaz nad polskim morzem to raczej glony wlaza miedzy palce...
Dobry, Panie Wojciechu.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
strelauiczarny pisze:
Biorąc pod uwagę żwawość obsługi technicznej tegoż serwisu to raczej nigdy ten dzień nie nastąpi. Chyba że pęknie mi coś w mózgu to napisze do kogoś bezpośrednio![]()
Póki co jednak raczej nie.
anilorak2 pisze:
kaspo pisze:anilorak2 pisze:heh właśnie.......wystawimy telewizor na plaży.......oglądałeś kiedyś serial na plaży?Ano nie ogladalem! To musi byc ciekawe. Kraby skupia stopy? Chociaz nad polskim morzem to raczej glony wlaza miedzy palce...Dobry, Panie Wojciechu.Ja też nie oglądąłm
chociaż raz pod wpływem......nie ważne czego......widziałam na plaży......Lucka z M jak Miłość...to się liczy?
kaspo pisze:
I jeszcze zapytam - gdzie sie podlacza zasilanie telewizora? Prost do piachu? Czyzby polskie plazy byly podlaczone do sieci?
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:Biorąc pod uwagę żwawość obsługi technicznej tegoż serwisu to raczej nigdy ten dzień nie nastąpi. Chyba że pęknie mi coś w mózgu to napisze do kogoś bezpośrednioPóki co jednak raczej nie.kocham obsługę techniczną tegoż że serwisu
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej