Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
evelka88 pisze:
yyyjak narazie to nigdzie bo jak zwrócicie uwage na stronie The GoodBoys nie ma jak narazie zadnych koncertów
haha także niedoczekanie
zresztą no co Wy - ja tam pójde zabrzyczę coś a potem wszyscy mnie zjadą
hahah to będzie dobre
No Aneciu ja nie wiem co to ma być
przecież ja ani maryśka ani co
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:yyyjak narazie to nigdzie bo jak zwrócicie uwage na stronie The GoodBoys nie ma jak narazie zadnych koncertów
haha także niedoczekanie
zresztą no co Wy - ja tam pójde zabrzyczę coś a potem wszyscy mnie zjadą
hahah to będzie dobre
No Aneciu ja nie wiem co to ma być
przecież ja ani maryśka ani co
Buahaha Evela to ty zapros ich na własny koncert
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
evelka88 pisze:
oj weźcieja to się nadaje
taaa
a jak tam wybieranie miss?
Edytowano 27 sierpnia 2010 o 13:27.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
evelka88 pisze:
oj weźcieja to się nadaje
taaa
a jak tam wybieranie miss?
kaspo pisze:
dziewczyny zrobily taki burdel, ze ich zdjec odnalezc nie mozna
WTF?!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej