Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:Evelajna sie pojawiła😛noo gdzie Ty tam i ja
😃 Ha ha ha dobrana para
😛
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
kaspo pisze:
hehe i zaczyna sie moje nie nadazanie za postami😃
evelka88 pisze:
yyy😃 jak narazie to nigdzie bo jak zwrócicie uwage na stronie The GoodBoys nie ma jak narazie zadnych koncertów
😃 haha także niedoczekanie
😃
zresztą no co Wy - ja tam pójde zabrzyczę coś a potem wszyscy mnie zjadą😃 hahah to będzie dobre
😃
No Aneciu ja nie wiem co to ma być😃 przecież ja ani maryśka ani co
😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej