Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
![]()
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:Nudy? Łeee😃Muszę doprowadzić swój głos do "normalności" bo tak dawno nie śpiewałam przez pracę że teraz masakraaa
Kurcze a ja słyszałem ze w tej twojej knajpie wieczory karaoke organizują nie załapałas sie na jakiś występ;>?
Edytowano 13 sierpnia 2010 o 21:01.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
aannddrreeww pisze:
Weekendowe doznanie z Rossmanem😆
Tylko, czy ja posiadłem jakąkolwiek wiedzę w ciągu tych wielu lat?
Właśnie matura to kilka dni... kilka gorszych dni i i i i i puuuuffff baj baj😛 hehe
😆
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
[b]ZAPRASZAM![/b]
![]()
taktaktak pisze:
Chyba nie w tej xD
![]()
taktaktak pisze:
cooo? pierwsze słyszę żeby w tej wiosce jakiekolwiek karaoke było albo jego namiastka🙂
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:cooo? pierwsze słyszę żeby w tej wiosce jakiekolwiek karaoke było albo jego namiastka🙂
Ha ha ha, aż tak źle😉?
To jest szansa żeby takie zrobić, Wieczór z Dorotą ( Karaoke oczywiście) Fajny pomysł😛
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej