Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
sajgonka pisze:Tomasz...to wszystko przez czata😃
Nie to przez ciebie, hahaha😛
Zartuje no😉
Zrobilem wczoraj sobie test na Krakusa bo widzialem ze ty masz taki w swoim profilu na FB. Nie wiem jakim cudem okazuje sie że jestem 100% Krakusem buahaha, mimo ze nigdy tam nie byłem;P
![]()
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
![]()
taktaktak pisze:
co tam u Was bo mnie tu wieki nie było🙂
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
![]()
taktaktak pisze:
Nudy? Łeee😃Muszę doprowadzić swój głos do "normalności" bo tak dawno nie śpiewałam przez pracę że teraz masakraaa
Edytowano 13 sierpnia 2010 o 20:58.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej