Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wlodi79 pisze:
zrozumiałem doskonale-ale nie chce mi sie Tobie tego tłumaczyć,bo i tak postawisz na swoim,a ja jezyka na darmo nie bede sobie strzepił🙂
zastanów sie dlaczego ekipa zamkneła ten temat i sam sobie odpowiedz na pytanie czy dobrze zrobiłeś zakładając ten durny temat?
Na wybory trzeba sie wybrać,to podstawa🙂
Edytowano 20 czerwca 2010 o 17:57.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
anetka1717 pisze:
Ja to się lubuję w takiej mało ciepłej pogodzie😃
Robertek,nie zeżarli tam Cię wczoraj?😜
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
kaspo pisze:
wlodi79 pisze:zrozumiałem doskonale-ale nie chce mi sie Tobie tego tłumaczyć,bo i tak postawisz na swoim,a ja jezyka na darmo nie bede sobie strzepił🙂
zastanów sie dlaczego ekipa zamkneła ten temat i sam sobie odpowiedz na pytanie czy dobrze zrobiłeś zakładając ten durny temat?
Na wybory trzeba sie wybrać,to podstawa🙂
Ja sie musze zastanawiac dlaczego go zamknela, naprawde wlodi79🙂
Mysle, ze dobrze zrobilem. Widziales ile ludzi poparlo wywleczenie obludy innych?
Temat zostal zamkniety drogi Wlodku, dlatego ze poprosila o to czesc dla ktorych ten temat widzocznie byl niewygodny.
Tlumaczenie tego nie wydawalo mi sie konieczne z poczatku, ale okazalo sie ze jest inaczej🙂
A jesli uwazasz, ze temat byl durny, to powiedz mi prosze co jest madrego w temacie 'Chłopy' ?😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!