Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
robertas19 pisze:
A wiecie, że pasztecik dla psa jest smaczny😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
kaspo pisze:robertas19 pisze:Hahaha, u mnie Ksiądz wysłał do wszystkich kartkę z prośbą o jakieś datki, co Bóg łaska, ale kwotę tak i tak podał jaką wpłacać😃moze mu kołpaki ukradliA to nie wiem jakie on ma te kołpaki, skoro każe wpłacać od 100 zł do 150 zł od rodziny
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
strelauiczarny pisze:
robertas19 pisze:A wiecie, że pasztecik dla psa jest smaczny😃
eee... nie wiemy ;> a ty wiesz ;>?
Anetko pomyślę nad tym🙂) ok ?
🙂
...
![]()
robertas19 pisze:
Którejś z nocy sprawdziłem przez przypadek jak smakuje, gdyż pomyliłem towar ludzki z psim i później mój pies cały ranek głodny chodził😃
I jest nawet smaczny😃
robertas19 pisze:
Którejś z nocy sprawdziłem przez przypadek jak smakuje, gdyż pomyliłem "towar" ludzki z psim i później mój pies cały ranek głodny chodził😃
I jest nawet smaczny😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!