Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo pisze:
a tak, chcialem narobic szumu😃
powdzcie mi, mam talent? A moze powinnienem pojsc do szansy na sukces? A mOZE wPieRw do KoścIoŁa?!
lolololol czy jakos tak
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
strelauiczarny pisze:
no tak.. foch ;> w koncu jestem podły i bez serca🙂)
robertas19 pisze:
Hahaha, u mnie Ksiądz wysłał do wszystkich kartkę z prośbą o jakieś datki, co Bóg łaska, ale kwotę tak i tak podał jaką wpłacać😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
![]()
stargirl pisze:
strelauiczarny pisze:no tak.. foch ;> w koncu jestem podły i bez serca🙂)
No tak a już myślałam, że nie masz tylko wątroby hahah xD
...
![]()
strelauiczarny pisze:
Oj wątrobę to ja mam🙂) ...ostro spuchniętą
😃
😃 Ale szykuje sie chyba dzisiaj isingowanie
😃
😃 po whiskasie
😃
😃
kaspo pisze:
robertas19 pisze:Hahaha, u mnie Ksiądz wysłał do wszystkich kartkę z prośbą o jakieś datki, co Bóg łaska, ale kwotę tak i tak podał jaką wpłacać😃
moze mu kołpaki ukradli
...
![]()
stargirl pisze:
strelauiczarny pisze:
Oj wątrobę to ja mam🙂) ...ostro spuchniętą
😃
😃 Ale szykuje sie chyba dzisiaj isingowanie
😃
😃 po whiskasie
😃
😃
Już się nie mogę doczekać xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!