Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
wyimaginowany pisze:kaspo pisze:ladyines pisze:kamonek pisze:ale mamy ładną pogodę ahh xD aż chce się wyjść i śpiewać xD
Jest za ciepło!
nadużywam dziś znaku wykrzyknika!!!
jakas pobudzona jestes widocznie, to nie wiosna Ines!! to jesien, tyle ze slonce swieci!
FAIL!
fejl??
wyimaginowany pisze:
kaspo pisze:wyimaginowany pisze:kaspo pisze:ladyines pisze:kamonek pisze:ale mamy ładną pogodę ahh xD aż chce się wyjść i śpiewać xD
Jest za ciepło!
nadużywam dziś znaku wykrzyknika!!!
jakas pobudzona jestes widocznie, to nie wiosna Ines!! to jesien, tyle ze slonce swieci!
FAIL!
fejl??
Tak, źle zacytowałeś!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ladyines pisze:
Ja mam na odwrót!
Uaktywniam się na jesień
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
wszystko umiera i zasypia..
A LadyInes budzi sie do zycia. Królowa Sniegu, Królowa Sniegu!! xP
ladyines pisze:
kaspo pisze:
wszystko umiera i zasypia..
A LadyInes budzi sie do zycia. Królowa Sniegu, Królowa Sniegu!! xP
Królowa Śniegu była okropna i miała pedofilskie zapędy. Nie chcę nosić na sobie brzemienia jej czynów
kaspo pisze:
Hmm to co jeszcze na jesien budzi sie do zycia... hmm... wszystko prawie idzie spac... hmmm... no nie wiem! Zdurnialem!
ladyines pisze:
kaspo pisze:
Hmm to co jeszcze na jesien budzi sie do zycia... hmm... wszystko prawie idzie spac... hmmm... no nie wiem! Zdurnialem!
To taka nowa kategoria istoty ludzkiejJa jestem prototypem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej