Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
nie wiem kto to jest ten zaszczyt, ale pokaz mi gdzie przebywa to zamorduje go bardzo brutalnie!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
bocin, mi juz wystarczy, do momentu az ten portal przestanie istniec
kamonek pisze:
ale mamy ładną pogodę ahh xD aż chce się wyjść i śpiewać xD
ladyines pisze:
kamonek pisze:ale mamy ładną pogodę ahh xD aż chce się wyjść i śpiewać xD
Jest za ciepło!
nadużywam dziś znaku wykrzyknika!!!
jakas pobudzona jestes widocznie, to nie wiosna Ines!! to jesien, tyle ze slonce swieci!
kaspo pisze:
ladyines pisze:kamonek pisze:ale mamy ładną pogodę ahh xD aż chce się wyjść i śpiewać xD
Jest za ciepło!
jakas pobudzona jestes widocznie, to nie wiosna Ines!! to jesien, tyle ze slonce swieci!
wyimaginowany pisze:
kaspo pisze:ladyines pisze:kamonek pisze:ale mamy ładną pogodę ahh xD aż chce się wyjść i śpiewać xD
Jest za ciepło!
FAIL!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej