Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
aannddrreeww pisze:
Hmm jestem za mało pojętnyhehe Pan filipzkonopii też się o tym przekonał haha
alke to nie moja wina hihihih
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
pannaanna pisze:
hahah oj biedny taktaczek.
Pojąłeś chociaż?
aannddrreeww pisze:
a jeszcze ten projekt dla Papieża fajny, ale to śpiewanie na głosy haha pogubić się idzie i jeszcze mi mikrofon szumia jak nie szumi to taki dzwiny mam głos chyba hehe
trudno stwierdzić. Ja chcę spowrotem mój stary komp, albo chociaż XP to bym sobie jakoś poustawiał
pannaanna pisze:
aannddrreeww pisze:a jeszcze ten projekt dla Papieża fajny, ale to śpiewanie na głosy haha pogubić się idzie i jeszcze mi mikrofon szumia jak nie szumi to taki dzwiny mam głos chyba hehe
trudno stwierdzić. Ja chcę spowrotem mój stary komp, albo chociaż XP to bym sobie jakoś poustawiał
hmmm ja nie mam tego Lame i nie płaczę z tego powodu. Zapisuję zawsze jako Wav i jest okej
aannddrreeww pisze:
pannaanna pisze:aannddrreeww pisze:a jeszcze ten projekt dla Papieża fajny, ale to śpiewanie na głosy haha pogubić się idzie i jeszcze mi mikrofon szumia jak nie szumi to taki dzwiny mam głos chyba hehe
hmmm ja nie mam tego Lame i nie płaczę z tego powodu. Zapisuję zawsze jako Wav i jest okej
a MP3 nie lepsze?? to czemu mi od razu tego nie nap[isałahehe Dlaczego życie jest takie trudne hahahha
Jak już będę duży to będę miał wielu ludzi od załatwiania trudnych rzeczy
Informatyków lokajów kucharzy i szoferów hahah XP
![]()
pannaanna pisze:
aannddrreeww piszeannaanna pisze:aannddrreeww pisze:a jeszcze ten projekt dla Papieża fajny, ale to śpiewanie na głosy haha pogubić się idzie i jeszcze mi mikrofon szumi
a jak nie szumi to taki dzwiny mam głos chyba hehe
a MP3 nie lepsze?? to czemu mi od razu tego nie nap[isałahehe Dlaczego życie jest takie trudne hahahha
Jak już będę duży to będę miał wielu ludzi od załatwiania trudnych rzeczy
Informatyków lokajów kucharzy i szoferów hahah XP
Hahha Ty mój braciszku nie ogarnięty xd
Edytowano 28 marca 2010 o 19:58.
filipzkonopi pisze:
Nie denerwuj Doroty bo to sie moze źle skończyc
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze: jakbym się zjawiła wieczorem to moze się jeszcze odezwę
Nie no nie musisz sie az tak poswiecać, my tu zawsze jestesmy wiec zapowiadać sie nie musisz
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie mroczny, nocny utwór MECNERA, emocjonalny powrót do solowej twórczości Igora Herbuta, taneczny i dynamiczny singiel Alexa Warrena, synth-popową propozycję Sabriny Carpenter z lekkim, żartobliwym klimatem oraz klasyczną, melancholijną balladę Haliny Frąckowiak.
Zobacz więcej