Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
bocin pisze:
filipzkonopi pisze:Ja zauważyłem, i nie tylko ciebie tu nie było, niestety forum powoli wygasa.Nie wygasa... po prostu płomień jest mały, ale jest taki już od dość dawna.🙁Kiedyś był wielki i leciały iskry. Kaspo napewno wie o czym piszę.
🙁
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:Kiedys juz o tym dyskutowaliśmy na tym forum.Uwielbiam *_* Wiecej ma fajnych kawalkow!
![]()
ezoteryka pisze:
Mrrr... czesc Bzyku😛 xD
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:Kiedys juz o tym dyskutowaliśmy na tym forum.Uwielbiam *_* Wiecej ma fajnych kawalkow!
Tak coś czułem ze ci się spodoba🙂
Cześć Marta🙂
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:Mrrr... czesc Bzyku😛 xD
Czesc Mrr , jak tam twój GPS sciagle no kontaktejszyn;P
Edytowano 1 marca 2010 o 23:29.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:Mrrr... czesc Bzyku😛 xDCzesc Mrr , jak tam twój GPS sciagle no kontaktejszyn;PNo miałeś wybadac i co>? xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:Mrrr... czesc Bzyku😛 xDCzesc Mrr , jak tam twój GPS sciagle no kontaktejszyn;PNo miałeś wybadac i co>? xD
Antenna cos no kontaktejszyn, Ekhm...
![]()
ezoteryka pisze:
Antenna cos powiadasz....To bieda,bieda xD
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:Antenna cos powiadasz....To bieda,bieda xD
OMG
To jest także fajne
Tracy Chapman - Give me one reason
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!