Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
No niech się lepiej rusza, bo zanim dojdzie do zlotu to nikt tu nie bedzie wchodził.Mi sie udało dzień odbębnić bez specjalnego wysiłku, wiec nie jest źle.A czym się zajmujesz że masz tyle papierkowej pracy?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
kaspo pisze:
filipzkonopi pisze:No niech się lepiej rusza, bo zanim dojdzie do zlotu to nikt tu nie bedzie wchodził.Mi sie udało dzień odbębnić bez specjalnego wysiłku, wiec nie jest źle.A czym się zajmujesz że masz tyle papierkowej pracy?w banku robie. Jestem bezwzglednym narzedziem w rekach wyzyskiwaczy trzesacych swiatem.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
![]()
filipzkonopi pisze:
Czesć Magda🙂
Robert potrafisz zbudować strone? Cena jest w sumie niezła.
![]()
naftali pisze:
ja zwariuję od osob ktore mnie dodaja do znajomych po to by mieć wiecej znajomych. yhh. można ich jakoś wyłączyć?😜 A ja sobie śpiewam :> And I said heyy eyyy eyyyyyyy heeeyyyy eeyy eyy I said heyyy WHAT'S GOING ON ?!
😃Dlaczego ludzie na mnie dziś tak dziwnie patrzeli? Czy czerwone kaloszki ze smiley'em są takie dziwne?
😃
filipzkonopi pisze:
kaspo pisze:filipzkonopi pisze:No niech się lepiej rusza, bo zanim dojdzie do zlotu to nikt tu nie bedzie wchodził.Mi sie udało dzień odbębnić bez specjalnego wysiłku, wiec nie jest źle.A czym się zajmujesz że masz tyle papierkowej pracy?w banku robie. Jestem bezwzglednym narzedziem w rekach wyzyskiwaczy trzesacych swiatem.To jesteś potocznie mówiąc przy forsie;PObsługujesz klientów także czy z dala od chołoty gdzies w pokoju pracujesz?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Czesć Magda🙂Robert potrafisz zbudować strone? Cena jest w sumie niezła.Nom cena jest w porządku, a co do strony to mogę się podjąć tego zadania, choć za efekty nie odpowiadam
😃
![]()
kaspo pisze:
z klientami. Sprzedaje i utrzymuje ta bande na gorze🙂
filipzkonopi pisze:
naftali pisze:ja zwariuję od osob ktore mnie dodaja do znajomych po to by mieć wiecej znajomych. yhh. można ich jakoś wyłączyć?😜 A ja sobie śpiewam :> And I said heyy eyyy eyyyyyyy heeeyyyy eeyy eyy I said heyyy WHAT'S GOING ON ?!
😃Dlaczego ludzie na mnie dziś tak dziwnie patrzeli? Czy czerwone kaloszki ze smiley'em są takie dziwne?
😃
Mowisz i masz
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!