Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Ev tak sie spytam w prost! co na To Twoi znajomi, rodzina przyjaciele, bliscy?? xdladnie to tak straszyc i zamienic sie w niczym rodzine adamsow? xdCo do filmiku juz napisalem Kasi co o Tym mysle.. czekam na Wiecej!😃a co Ci nie pasi? xDze lepsza by byla kawa bo herbaty nie pijam.
🙁 xdjak mi przykro
🙂
oooohhhh zabrzmialo to tak.. jakby.. ajCC!.
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Ev tak sie spytam w prost! co na To Twoi znajomi, rodzina przyjaciele, bliscy?? xdladnie to tak straszyc i zamienic sie w niczym rodzine adamsow? xdCo do filmiku juz napisalem Kasi co o Tym mysle.. czekam na Wiecej!😃a co Ci nie pasi? xDze lepsza by byla kawa bo herbaty nie pijam.
🙁 xdjak mi przykro
🙂oooohhhh zabrzmialo to tak.. jakby.. ajCC!.hmmm xD zabrzmiało normalnie
🙂
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Ev tak sie spytam w prost! co na To Twoi znajomi, rodzina przyjaciele, bliscy?? xdladnie to tak straszyc i zamienic sie w niczym rodzine adamsow? xdCo do filmiku juz napisalem Kasi co o Tym mysle.. czekam na Wiecej!😃a co Ci nie pasi? xDze lepsza by byla kawa bo herbaty nie pijam.
🙁 xdjak mi przykro
🙂oooohhhh zabrzmialo to tak.. jakby.. ajCC!.hmmm xD zabrzmiało normalnie
🙂
przypuszczam ze watpie..🙂..
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
...
![]()
ragazzo occhi cielo.
strelauiczarny pisze:
Bryyyyyyyyyyyyy😃 co się święci? O czym mowa bo nie chce mi sie czytać do tyłu ?
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
lukaszseminara pisze:
bylem jestem i bede😃....
ja Tobie rownierz zycze szczescia i abys odnalazla to co Ci potrzeba teraz🙂.
czyt. herbata.🙂
![]()
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej