Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
anilorak2 pisze:
będzie ciąg dalszy?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
no nie szacun dla Was, czyli dla Ciebie Ev i Katariny xD
evelka88 pisze:
no po to przecież ten trailer xD
trailery głównie zapowiadają coś xD
taktaktak pisze:
robertas19 pisze:taktaktak pisze:robertas19 pisze:Taktaktak jak tam pielgrzymka, plecak spakowany, tort dla mnie już zamówiony???? xD
No kurczę, ja już spakowana, czekam aż dojdziesz na Hel😃 Ile Ci to z tej Piły zajmie?
😃 Pewnie jakieś 2 tygodnie więc wychodź już
😃
Tort to będzie zjedzony zanim dojdziesz chyba ze się pospieszysz😃
a gdzie tam, w tydzień będę na Helu, tylko pamiętaj tort czekoladowy xD
Ale nie możesz się wspomagać środkami transportu tudzież innymi tym podobnymi🙂 Autostop też nie wchodzi w grę
😃 Jak byś chciał dojść w tydzień to byś musiał nie spać w ogóle
😃
Ta Twoja piła obok Torunia/Koła gdzieś jest? (wiem że sie kompromituję😃)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
robertas19 pisze:
taktaktak pisze:robertas19 pisze:taktaktak pisze:robertas19 pisze:Taktaktak jak tam pielgrzymka, plecak spakowany, tort dla mnie już zamówiony???? xD
No kurczę, ja już spakowana, czekam aż dojdziesz na Hel😃 Ile Ci to z tej Piły zajmie?
😃 Pewnie jakieś 2 tygodnie więc wychodź już
😃
Tort to będzie zjedzony zanim dojdziesz chyba ze się pospieszysz😃
a gdzie tam, w tydzień będę na Helu, tylko pamiętaj tort czekoladowy xD
Ale nie możesz się wspomagać środkami transportu tudzież innymi tym podobnymi🙂 Autostop też nie wchodzi w grę
😃 Jak byś chciał dojść w tydzień to byś musiał nie spać w ogóle
😃
Powiem Ci tak ja z Piły do Poznania, Bydgoszczy i Kołobrzegu mam 2 godziny jazdy pociągiem xD
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak pisze:
haha teraz zaczęłam sie bać😃 Gdzie jest herbata?!?!
taktaktak pisze:
Powiem Ci tak ja z Piły do Poznania, Bydgoszczy i Kołobrzegu mam 2 godziny jazdy pociągiem xD
Nie pomogłeś mi😃 Skłoniłeś za to do spojrzenia na mapę
😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej