Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
odd pisze:
(...)Damian(...)
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
kaspo pisze:
zapraszam na koleny odcinek, tym razem zainsprowany wydarzeniami naforum😛
kaspo pisze:
zapraszam na koleny odcinek, tym razem zainsprowany wydarzeniami naforum😛
odd pisze:
Obiło mi się o uszy. A forma taka oficjalna, bo nadal jesteśmy wrogami, no nie?😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
pa Anetko! Pamietaj, kartkowka!!😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
odd pisze:
Jak sam wspomniałeś kiedyś, jesteśmy kulturalnymi ludźmi, a więc zwracamy się do siebie na poziomie.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej