Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
szantyman pisze:
Jaki znacie najgłupsze teksty którymi próbowali was poderwać faceci😃
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
szantyman pisze:
Że mamy tu kilka pań to zapytam o pewną sprawę. Nie wiem dlaczego ale zrobiłem z tego swoje hobby i wszystko skrzętnie zapisuję żeby było się z czego śmiać przy piwku😃
Już wyjaśniam o co chodzi....
Jaki znacie najgłupsze teksty którymi próbowali was poderwać faceci😃
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
pepper pisze:
"wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia maleńka,czy mam spojrzec na ciebie jeszcze raz?"😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej