Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
WTF?!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas Słońce.
taktaktak pisze:
No tak , domyślam się że po kilku🙂
Ty to musisz mieć ciężko na tym dziennikarstwie... pewnie jesteś mega mądra, nie to co ja, ciekawe czy sie gdzieś dostanę..?😕
Wiem, mój chłopak co chwile marudzi jak mu ciężko na studiach, drżę na samą myśl😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka😃)
whisper pisze:
taktaktak pisze:No tak , domyślam się że po kilku🙂
Ty to musisz mieć ciężko na tym dziennikarstwie... pewnie jesteś mega mądra, nie to co ja, ciekawe czy sie gdzieś dostanę..?😕
Wiem, mój chłopak co chwile marudzi jak mu ciężko na studiach, drżę na samą myśl😃
a co Twój chłopak studiuje? ^ ^
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka😃)
Aha , poczekamy może sie rozkręci , wczoraj do 4:00 jeszcze ktos był
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka😃)
Aha , poczekamy może sie rozkręci , wczoraj do 4:00 jeszcze ktos był
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka😃)Aha , poczekamy może sie rozkręci , wczoraj do 4:00 jeszcze ktos byłMarcin chyba
😜ale dziś to wątpię żeby zawitał... pewnie będzie trase odsypiał
taktaktak pisze:
whisper pisze:taktaktak pisze:No tak , domyślam się że po kilku🙂
a co Twój chłopak studiuje? ^ ^
oceanotechnikę (uprzedzając następne pytanie - też nie wiem o co kaman😃)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka😃)Aha , poczekamy może sie rozkręci , wczoraj do 4:00 jeszcze ktos byłMarcin chyba
😜ale dziś to wątpię żeby zawitał... pewnie będzie trase odsypiał
A gdzie Wojtek, juz śpi?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej