Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
WTF?!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas Słońce.
taktaktak pisze:
No tak , domyślam się że po kilku
Ty to musisz mieć ciężko na tym dziennikarstwie... pewnie jesteś mega mądra, nie to co ja, ciekawe czy sie gdzieś dostanę..?
Wiem, mój chłopak co chwile marudzi jak mu ciężko na studiach, drżę na samą myśl
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka)
whisper pisze:
taktaktak pisze:No tak , domyślam się że po kilku
Ty to musisz mieć ciężko na tym dziennikarstwie... pewnie jesteś mega mądra, nie to co ja, ciekawe czy sie gdzieś dostanę..?
Wiem, mój chłopak co chwile marudzi jak mu ciężko na studiach, drżę na samą myśl
a co Twój chłopak studiuje? ^ ^
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka)
Aha , poczekamy może sie rozkręci , wczoraj do 4:00 jeszcze ktos był
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka)
Aha , poczekamy może sie rozkręci , wczoraj do 4:00 jeszcze ktos był
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka)Aha , poczekamy może sie rozkręci , wczoraj do 4:00 jeszcze ktos byłMarcin chyba
ale dziś to wątpię żeby zawitał... pewnie będzie trase odsypiał
taktaktak pisze:
whisper pisze:taktaktak pisze:No tak , domyślam się że po kilku
a co Twój chłopak studiuje? ^ ^
oceanotechnikę (uprzedzając następne pytanie - też nie wiem o co kaman)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:co sie tu dzieje w dwóch słowach please?nie ciekaweeeeego (od Gienka)Aha , poczekamy może sie rozkręci , wczoraj do 4:00 jeszcze ktos byłMarcin chyba
ale dziś to wątpię żeby zawitał... pewnie będzie trase odsypiał
A gdzie Wojtek, juz śpi?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie energetyczny hymn Męskiego Grania w wykonaniu Igora Herbuta, Zalii i Vito Bambino, nastrojową odsłonę Maty, emocjonalny singiel IGO, wakacyjną propozycję zespołu MODELKI oraz ponadczasowy hit Coldplay.
Zobacz więcej