Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
Nareszcie skończyłem oceniać nagrania konkursowe grupy II, mój mózg jest przez to zryty całkowicie i dlatego jest do wymiany xD
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
whisper pisze:
robertas19 pisze:Nareszcie skończyłem oceniać nagrania konkursowe grupy II, mój mózg jest przez to zryty całkowicie i dlatego jest do wymiany xD
bardzo Cie skrzywdziłam...? xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
evelka88 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:Nareszcie skończyłem oceniać nagrania konkursowe grupy II, mój mózg jest przez to zryty całkowicie i dlatego jest do wymiany xD
przecież mówi że ma mózg spaczony xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:Nareszcie skończyłem oceniać nagrania konkursowe grupy II, mój mózg jest przez to zryty całkowicie i dlatego jest do wymiany xD
Mój lekarz przyśle Ci rachunek za leczenie xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
evelka88 pisze:
dobra wiecie co uciekam odespać ;] booo padam tee 11 godzin na uczelni normalnie mnie osłabiło xD
gdyby Wojciech planował zamach na moje życie dajcie wcześniej znać xD hahahah
bajdo jutera xD
i dobranoc wszystkim
WTF?!
evelka88 pisze:
dobra wiecie co uciekam odespać ;] booo padam tee 11 godzin na uczelni normalnie mnie osłabiło xD
gdyby Wojciech planował zamach na moje życie dajcie wcześniej znać xD hahahah
bajdo jutera xD
i dobranoc wszystkim
whisper pisze:
robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:Nareszcie skończyłem oceniać nagrania konkursowe grupy II, mój mózg jest przez to zryty całkowicie i dlatego jest do wymiany xD
Mój lekarz przyśle Ci rachunek za leczenie xD
omg, no to nieźle musiałam pojechać xD
Dobranoc Ev
Hej Dorotka
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie energetyczny hymn Męskiego Grania w wykonaniu Igora Herbuta, Zalii i Vito Bambino, nastrojową odsłonę Maty, emocjonalny singiel IGO, wakacyjną propozycję zespołu MODELKI oraz ponadczasowy hit Coldplay.
Zobacz więcej