Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
whisper pisze:
swoją drogą zawsze mnie to ciekawiło. czy faceci serio sa tak niekumaci czy tylko stwarzaja takie pozory zeby to kobieta musiala sie meczyc... xD
...
![]()
...
![]()
pannaanna pisze:
Właśnie Cię słucham Droga Katarzyno😜
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:swoją drogą zawsze mnie to ciekawiło. czy faceci serio sa tak niekumaci czy tylko stwarzaja takie pozory zeby to kobieta musiala sie meczyc... xD
nie zaczynaj nawet tego jakże bulwersującego tematu😃 Aczkolwiek spróbuj kiedyś krzyknać na zatłoczonym przystanku człowieku
😃 i zanotuj swoje obserwacje ;]
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
strelauiczarny pisze:
pannaanna pisze:Właśnie Cię słucham Droga Katarzyno😜
Czy jest pani skłonna zebrać się pod domem Wyżej wspomnianej Katarzyny by nawoływać wraz z szalejącym tłumem ku temu by zaśpiewała nam Kasia Wolność boysów ?😃
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze😛annaanna pisze:Właśnie Cię słucham Droga Katarzyno
😜
Czy jest pani skłonna zebrać się pod domem Wyżej wspomnianej Katarzyny by nawoływać wraz z szalejącym tłumem ku temu by zaśpiewała nam Kasia Wolność boysów ?😃
😃
w tym oto momencie znowusz przestaje Cie uwielbiac... xD
...
![]()
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
pannaanna pisze:
Cholera... Nie ma evelki a ja do niej mały romans mam😃
WTF?!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze😛annaanna pisze:Właśnie Cię słucham Droga Katarzyno
😜
😃
w tym oto momencie znowusz przestaje Cie uwielbiac... xD
No co😃 Sama się o to prosiłaś
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej