Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
![]()
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacychI tak trzeba będzie zrobićpogrzało Was... xDNie
jutro pod twoim domem będzie tłum skandujących ludzi
Będą krzyczeli! KAŚKA!!! WOLNOŚĆ!!! KAŚKA!!! WOLNOŚC!!! i oni tak mogą całą zimę
hahah xDa niech krzyczą, mnie to nie wadzi xDim tyłki odmarzną nie mnie xDTobie to nie wadzi ale twoja mama w końcu przyjdzie do pokoju i powie: Kaśka weź to kur-wa zaśpiewaj i powiedz tym ludziom przed domem żeby wyprytytytyt i siary przed sąsiadami nie robili
i nie bedziesz miała wyjścia
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacychI tak trzeba będzie zrobićpogrzało Was... xDNie
jutro pod twoim domem będzie tłum skandujących ludzi
Będą krzyczeli! KAŚKA!!! WOLNOŚĆ!!! KAŚKA!!! WOLNOŚC!!! i oni tak mogą całą zimę
hahah xDa niech krzyczą, mnie to nie wadzi xDim tyłki odmarzną nie mnie xDTobie to nie wadzi ale twoja mama w końcu przyjdzie do pokoju i powie: Kaśka weź to kur-wa zaśpiewaj i powiedz tym ludziom przed domem żeby wyprytytytyt i siary przed sąsiadami nie robili
i nie bedziesz miała wyjścia
Ta Mama powie albo ich powystrzelaj albo im zaspiewaj to sie odpier-walą
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacych
I tak trzeba będzie zrobić
pogrzało Was... xD
Niejutro pod twoim domem będzie tłum skandujących ludzi
hahah xD
a niech krzyczą, mnie to nie wadzi xD
im tyłki odmarzną nie mnie xD
Tobie to nie wadzi ale twoja mama w końcu przyjdzie do pokoju i powie: Kaśka weź to kur-wa zaśpiewaj i powiedz tym ludziom przed domem żeby wyprytytytyt i siary przed sąsiadami nie robilii nie bedziesz miała wyjścia
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacych
pogrzało Was... xD
hahah xD
Tobie to nie wadzi ale twoja mama w końcu przyjdzie do pokoju i powie: Kaśka weź to kur-wa zaśpiewaj i powiedz tym ludziom przed domem żeby wyprytytytyt i siary przed sąsiadami nie robilii nie bedziesz miała wyjścia
hahaha xD
predzej by ich pogonila xD
ona ma jeszcze mniejsze poklady cierpliwosci niz ja xD
a jak sie wkurzy to armagedon... xD
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacych
pogrzało Was... xD
hahah xD
hahaha xD
predzej by ich pogonila xD
ona ma jeszcze mniejsze poklady cierpliwosci niz ja xD
a jak sie wkurzy to armagedon... xD
To może byc ciekawe starcierowścieczony tłum przez to ze nie chcesz im zaśpiewać wolności kontra twoja Mama
Myślę że skończy sie tak że mama powie córka zrobi
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
...
![]()
![]()
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:
widać, że nie znasz mojej matki... xD
Widać, że nie znasz możliwości tłumu
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:
widać, że nie znasz mojej matki... xD
Widać, że nie znasz możliwości tłumu
widać, że serio nie znasz mojej matki... xD
a'propos- rodzinka wróciła, koniec koncertów xD
strelauiczarny pisze:
Ale wierz namMy znamy sposoby by przekonać każdą mamę do swoich racji
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:Ale wierz namMy znamy sposoby by przekonać każdą mamę do swoich racji
ciekawe jakie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie energetyczny hymn Męskiego Grania w wykonaniu Igora Herbuta, Zalii i Vito Bambino, nastrojową odsłonę Maty, emocjonalny singiel IGO, wakacyjną propozycję zespołu MODELKI oraz ponadczasowy hit Coldplay.
Zobacz więcej