Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
![]()
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacychI tak trzeba będzie zrobić😃pogrzało Was... xDNie
😃 jutro pod twoim domem będzie tłum skandujących ludzi
😃
😃 Będą krzyczeli! KAŚKA!!! WOLNOŚĆ!!! KAŚKA!!! WOLNOŚC!!! i oni tak mogą całą zimę
😃hahah xDa niech krzyczą, mnie to nie wadzi xDim tyłki odmarzną nie mnie xDTobie to nie wadzi ale twoja mama w końcu przyjdzie do pokoju i powie: Kaśka weź to kur-wa zaśpiewaj i powiedz tym ludziom przed domem żeby wyprytytytyt i siary przed sąsiadami nie robili
😃
😃 i nie bedziesz miała wyjścia
😃
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacychI tak trzeba będzie zrobić😃pogrzało Was... xDNie
😃 jutro pod twoim domem będzie tłum skandujących ludzi
😃
😃 Będą krzyczeli! KAŚKA!!! WOLNOŚĆ!!! KAŚKA!!! WOLNOŚC!!! i oni tak mogą całą zimę
😃hahah xDa niech krzyczą, mnie to nie wadzi xDim tyłki odmarzną nie mnie xDTobie to nie wadzi ale twoja mama w końcu przyjdzie do pokoju i powie: Kaśka weź to kur-wa zaśpiewaj i powiedz tym ludziom przed domem żeby wyprytytytyt i siary przed sąsiadami nie robili
😃
😃
Ta Mama powie albo ich powystrzelaj albo im zaspiewaj to sie odpier-walą
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacych
I tak trzeba będzie zrobić😃
pogrzało Was... xD
Nie😃 jutro pod twoim domem będzie tłum skandujących ludzi
😃
😃
hahah xD
a niech krzyczą, mnie to nie wadzi xD
im tyłki odmarzną nie mnie xD
Tobie to nie wadzi ale twoja mama w końcu przyjdzie do pokoju i powie: Kaśka weź to kur-wa zaśpiewaj i powiedz tym ludziom przed domem żeby wyprytytytyt i siary przed sąsiadami nie robili😃
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacych
pogrzało Was... xD
😃
😃
hahah xD
Tobie to nie wadzi ale twoja mama w końcu przyjdzie do pokoju i powie: Kaśka weź to kur-wa zaśpiewaj i powiedz tym ludziom przed domem żeby wyprytytytyt i siary przed sąsiadami nie robili😃
😃
hahaha xD
predzej by ich pogonila xD
ona ma jeszcze mniejsze poklady cierpliwosci niz ja xD
a jak sie wkurzy to armagedon... xD
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:strelauiczarny pisze:filipzkonopi pisze:jak chcesz to możeby załatwic wiecej proszacych
pogrzało Was... xD
😃
😃
hahah xD
😃
hahaha xD
predzej by ich pogonila xD
ona ma jeszcze mniejsze poklady cierpliwosci niz ja xD
a jak sie wkurzy to armagedon... xD
To może byc ciekawe starcie😃 rowścieczony tłum przez to ze nie chcesz im zaśpiewać wolności kontra twoja Mama
😃
😃 Myślę że skończy sie tak że mama powie córka zrobi
😃
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
...
![]()
![]()
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:
widać, że nie znasz mojej matki... xD
Widać, że nie znasz możliwości tłumu😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:
widać, że nie znasz mojej matki... xD
Widać, że nie znasz możliwości tłumu😃
widać, że serio nie znasz mojej matki... xD
a'propos- rodzinka wróciła, koniec koncertów xD
strelauiczarny pisze:
Ale wierz nam🙂 My znamy sposoby by przekonać każdą mamę do swoich racji
🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
strelauiczarny pisze:Ale wierz nam🙂 My znamy sposoby by przekonać każdą mamę do swoich racji
🙂
ciekawe jakie😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej