Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
kacpersky551 pisze:
strelauiczarny pisze:
Nie wątpie😃 ale moze mannzer sie po prostu przemalował czarna farbą, i teraz cie inwigiluje ?
😃
Tak i dolepiono Mu skrzydła i teraz lata😃
kacpersky551 pisze:
strelauiczarny pisze:
Nie wątpie😃 ale moze mannzer sie po prostu przemalował czarna farbą, i teraz cie inwigiluje ?
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
strelauiczarny pisze:
kacpersky551 pisze:strelauiczarny pisze:
😃
Skrzydła mu wyrosły bo przecież "... jak anioła głos" to i skrzydła jak u janioła😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
yani pisze:
... Damian - ten wykład był całkowicie zbędny, bo każdy chyba wiedzę teoretyczną posiada ... gorzej jest jak trzeba zastosować w praktyce ... nagle się okazuje, że bycie ideałem jest niemożliwe, ale od drugiej osoby właśnie tego się wymaga ... zatem PLIIIIZZZZ - zakończmy ten temat zanim to pójdzie za daleko ... NIE MA IDEAŁÓW ... ani wśród kobiet, ani wśród mężczyzn ... THE END
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
kacpersky551 pisze:
strelauiczarny pisze:kacpersky551 pisze:strelauiczarny pisze:
😃
Skrzydła mu wyrosły bo przecież "... jak anioła głos" to i skrzydła jak u janioła😃
Ale ta Mucha Mnie atakuję😃
Najgorsze w tym że atak trwa co parę sekund😃
filipzkonopi pisze:
yani pisze:ha! ... ja sobie sama zmieniam koła :oP ... i umiem powymieniać filtry, podolewać wszelakie niezbędne płyny i jeszcze kilka rzeczy ;o) ... myślę, że na dzień dzisiejszy umiałabym zmienić sobie nawet klocki hamulcowe ... pytanie tylko - PO CO? ... niech zrobi to ktoś silniejszy ;o) ...
Spoko, to nie znaczy że jezeli ty potrafisz , to my jesteśmy idiotami. Bo takich jak ty( jeżeli to prawda) to jest dosłownie garstka.
Nauczmy się szanowaś siebie na wzajem a nie wstawic idiotyzmy.
- William Shakespeare -
yani pisze:
... Damian - ten wykład był całkowicie zbędny, bo każdy chyba wiedzę teoretyczną posiada ... gorzej jest jak trzeba zastosować w praktyce ... nagle się okazuje, że bycie ideałem jest niemożliwe, ale od drugiej osoby właśnie tego się wymaga ... zatem PLIIIIZZZZ - zakończmy ten temat zanim to pójdzie za daleko ... NIE MA IDEAŁÓW ... ani wśród kobiet, ani wśród mężczyzn ... THE END
strelauiczarny pisze:
To ja nie mam wiecej pytań... to musi byc mannzer lub jego posłannik😃 ... Jak opowiesz mu wiersz albo cos zaspiewasz to sie uspokoi. albo dodaj mu miły komentarz do piosenki o ocen na 6
😃
😃
Kacpersky551 ®
![]()
yani pisze:
a po co miałabym kłamać? ... przecież nie poluję na męża na litość obojętnieczyją ... okaż odrobinę serca i zrozum, że każdy czasami ma gorszy dzień ... i każdy czasem sypnie jakimiś teoriami bez ładu i składu ... trzeba podchodzić z humorem do siebie i takich osób, bo inaczej, to się zadręczysz ... i po co? ...... MAKE LOVE, NOT WAR ;o) ....
- William Shakespeare -
...
![]()
kacpersky551 pisze:
strelauiczarny pisze:
To ja nie mam wiecej pytań... to musi byc mannzer lub jego posłannik😃 ... Jak opowiesz mu wiersz albo cos zaspiewasz to sie uspokoi. albo dodaj mu miły komentarz do piosenki o ocen na 6
😃
😃
Jak Ja niby mam na forum wrzucić zdjęcie z twardego dysku😃
strelauiczarny pisze:
kacpersky551 pisze:strelauiczarny pisze:
😃
😃
Jak Ja niby mam na forum wrzucić zdjęcie z twardego dysku😃
No jak😃 Przyłóż aparat do monitora
😃 Wrzuc na jakis serwis freehosting'owy jak imageshack.us czy tinypics.com
Kacpersky551 ®
strelauiczarny pisze:
Możesz rozwinąć swoją myśl ?😃
😃
😃
Ponoć studiujesz psychologię?😃 Jak tak to miło spotkać kogoś z tego samego podwórka
😃
...
![]()
bocin pisze:
strelauiczarny pisze:
Możesz rozwinąć swoją myśl ?😃
😃
😃
Ponoć studiujesz psychologię?😃 Jak tak to miło spotkać kogoś z tego samego podwórka
😃
O nie... którą dokładnie?🙂
Yyy... mi się po prostu trochę za bardzo mózg rozwinął, na czym mocno ucierpiała pewna inna kwestia.🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!