Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strelauiczarny pisze:
nie no dobra😃 czas spać bo rano egzamin
😃 branoc i miłego czegoś tam co tu sie uskutecznia
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:kasiu on ma chyba wieksze cycki od Twoich..tak mi sie zdaje xDłahahahh xD to żeś pojechał xDLucjan sie nie zna na rozmiarach xDdwa cycki Gracjana to moj jeden hahah xDomg, nie no Luca, pojechales... xDa odnośnie rozmiarów... 13? ;>😃
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;> ah mam a moze nie mam ;>chcesz sprawdzic? ;>to zależy
😛 ze mna tej zabawy nie zaczynaj xDhahah xD a kto powiedział że ja się bawie? xD
a chcesz sie pobawic? ;>
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:kasiu on ma chyba wieksze cycki od Twoich..tak mi sie zdaje xDłahahahh xD to żeś pojechał xDLucjan sie nie zna na rozmiarach xDdwa cycki Gracjana to moj jeden hahah xDomg, nie no Luca, pojechales... xDa odnośnie rozmiarów... 13? ;>😃
hahaa xD
dementuje te plotki xD
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;> ah mam a moze nie mam ;>chcesz sprawdzic? ;>to zależy
😛 ze mna tej zabawy nie zaczynaj xDhahah xD a kto powiedział że ja się bawie? xD a chcesz sie pobawic? ;>coś mi proponujesz\? ;>
ragazzo occhi cielo.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
hah! akurat wczoraj widzialemwhisper pisze:
aaaaahahahah xDwlasnie Luca, 13 xDniedoczekanie Twoje, juz Ci kiedys mowilam ze ich nie zobaczysz xD
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;> ah mam a moze nie mam ;>chcesz sprawdzic? ;>to zależy
😛 ze mna tej zabawy nie zaczynaj xDhahah xD a kto powiedział że ja się bawie? xD a chcesz sie pobawic? ;>coś mi proponujesz\? ;>
a chcesz zebym zaproponowal? ;>
lukaszseminara pisze:
whisper pisze:aaaaahahahah xDwlasnie Luca, 13 xDniedoczekanie Twoje, juz Ci kiedys mowilam ze ich nie zobaczysz xD hah! akurat wczoraj widzialem😃
lukaszseminara pisze:
whisper pisze:aaaaahahahah xDwlasnie Luca, 13 xDniedoczekanie Twoje, juz Ci kiedys mowilam ze ich nie zobaczysz xD hah! akurat wczoraj widzialem😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;> ah mam a moze nie mam ;>chcesz sprawdzic? ;>to zależy
😛 ze mna tej zabawy nie zaczynaj xDhahah xD a kto powiedział że ja się bawie? xD a chcesz sie pobawic? ;>coś mi proponujesz\? ;> a chcesz zebym zaproponowal? ;>a spodoba mi się? ;>
ragazzo occhi cielo.
whisper pisze:
lukaszseminara pisze:whisper pisze:aaaaahahahah xDwlasnie Luca, 13 xDniedoczekanie Twoje, juz Ci kiedys mowilam ze ich nie zobaczysz xD hah! akurat wczoraj widzialem😃nic nie widziales skoro twierdzisz ze Gracjan ma wieksze xD
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;> ah mam a moze nie mam ;>chcesz sprawdzic? ;>to zależy
😛 ze mna tej zabawy nie zaczynaj xDhahah xD a kto powiedział że ja się bawie? xD a chcesz sie pobawic? ;>coś mi proponujesz\? ;> a chcesz zebym zaproponowal? ;>a spodoba mi się? ;>
a chcesz zeby Ci sie spodobala? ;>
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:whisper pisze:aaaaahahahah xDwlasnie Luca, 13 xDniedoczekanie Twoje, juz Ci kiedys mowilam ze ich nie zobaczysz xD hah! akurat wczoraj widzialem😃
uuuu Katarina xD o tym nie wpsominałaś xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia kolejna porcja nowych piosenek gotowych do zaśpiewania. Tym razem pojawił się debiutancki singiel Oli Antoniak, refleksyjny numer PSR z udziałem Opała i Pezeta, melodyjna propozycja Wilków, filmowy klasyk Tiny Turner oraz estradowa piosenka Jerzego Połomskiego. Każdy z tych utworów reprezentuje inny klimat i styl. Sprawdź nowości, wybierz coś dla siebie i dodaj kolejne nagranie.
Zobacz więcej