Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
lukaszseminara pisze:
kasiu on ma chyba wieksze cycki od Twoich..
tak mi sie zdaje xD
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;>
ragazzo occhi cielo.
whisper pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:
ona z grzecznosci powie, że tak a zaraz dostane instrukcje na gg zeby sie dyskretnie ulotnic xD
łahahhaahah jasne xD rzekne Ci że wyrocznia przemawia? xD
hahaha taaa xD
i znowu cos o wezach bedzie xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;>
ah mam a moze nie mam ;>
chcesz sprawdzic? ;>
...
![]()
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;> ah mam a moze nie mam ;>chcesz sprawdzic? ;>to zależy
😛
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;> ah mam a moze nie mam ;>chcesz sprawdzic? ;>to zależy
😛
ze mna tej zabawy nie zaczynaj xD
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:aaa LUca ja nic nie będę dotykać xD hahahah😛 czyli juz po? ;> xda zaczęliśmy coś? ;> hmm a chcesz zaczac? ;>a masz coś do zaproponowania? ;> ah mam a moze nie mam ;>chcesz sprawdzic? ;>to zależy
😛 ze mna tej zabawy nie zaczynaj xDhahah xD a kto powiedział że ja się bawie? xD
ragazzo occhi cielo.
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:kasiu on ma chyba wieksze cycki od Twoich..
tak mi sie zdaje xD
łahahahh xD to żeś pojechał xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:kasiu on ma chyba wieksze cycki od Twoich..
tak mi sie zdaje xD
łahahahh xD to żeś pojechał xD
Lucjan sie nie zna na rozmiarach xD
dwa cycki Gracjana to moj jeden hahah xD
omg, nie no Luca, pojechales... xD
whisper pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:kasiu on ma chyba wieksze cycki od Twoich..tak mi sie zdaje xDłahahahh xD to żeś pojechał xDLucjan sie nie zna na rozmiarach xDdwa cycki Gracjana to moj jeden hahah xDomg, nie no Luca, pojechales... xD
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia kolejna porcja nowych piosenek gotowych do zaśpiewania. Tym razem pojawił się debiutancki singiel Oli Antoniak, refleksyjny numer PSR z udziałem Opała i Pezeta, melodyjna propozycja Wilków, filmowy klasyk Tiny Turner oraz estradowa piosenka Jerzego Połomskiego. Każdy z tych utworów reprezentuje inny klimat i styl. Sprawdź nowości, wybierz coś dla siebie i dodaj kolejne nagranie.
Zobacz więcej