taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
15 listopada 2009 o 19:53
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
taktaktak pisze:To zależy, bo ja od początku wiem że nie można być aż tak głupim 🙂
Chyba rzadko tu bywasz w takim razie ślicznotko. 🙂
Chyba "brzydka" chciałeś powiedzieć ;]
A bywam tutaj dosyć często odkąd tu jestem, ale trzeba zauważyć że Ty byłeś szybciej
🙂
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
strit50 mężczyzna, 29
Lubań
Nagrań: 167, Postów: 485
15 listopada 2009 o 19:55
Zgłoś do moderacji
Bocin, ja ci uwierzyłem, że ty naprade nie kumasz
😃 i jak jakiś szurnięty pisałem o kreatywności
😃
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
15 listopada 2009 o 19:55
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
Chyba "brzydka" chciałeś powiedzieć ;]
A bywam tutaj dosyć często odkąd tu jestem, ale trzeba zauważyć że Ty byłeś szybciej 🙂
Nie. Chciałem napisać tak jak napisałem. Kurcze... chyba mam pomysł, w którym wykorzystam moją kreatywność.
🙂
Wiem o tym, że bywasz tu często, tylko trochę się dziwię, że nie widzisz tu głupich ludzi.
🙁
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
15 listopada 2009 o 19:56
Zgłoś do moderacji
strit50 pisze:
Bocin, ja ci uwierzyłem, że ty naprade nie kumasz 😃 i jak jakiś szurnięty pisałem o kreatywności 😃
A co to jest prąd? Tego naprawdę nie wiem. To znaczy niby wiem, ale gdyby ktoś mi kazał powiedzieć co to jest prąd, to bym nie wiedział co to jest.
🙁
strit50 mężczyzna, 29
Lubań
15 listopada 2009 o 19:59
Zgłoś do moderacji
Prąd elektryczny – każdy uporządkowany (skierowany) ruch ładunków elektrycznych.
Ruch ten zazwyczaj jest powodowany obecnością pola elektrycznego (różnicy potencjałów).
Ruch ładunku jest w istocie ruchem cząstek (lub pseudocząstek) obdarzonych ładunkiem, zwanych nośnikami prądu. Nośnikami prądu elektrycznego mogą być elektrony, jony bądź dziury, czyli puste miejsca po elektronach.
W metalach swobodnie przemieszczają się jedynie elektrony, dlatego prąd elektryczny w metalach jest ruchem elektronów przewodnictwa. Poruszają się one w kierunku od niższego potencjału do wyższego. Umownie jednak przyjęło się wyznaczać kierunek przepływu prądu poprzez opisanie ruchu ładunków dodatnich (od wyższego potencjału do niższego).
W półprzewodnikach nośnikami prądu są elektrony i dziury. W rozrzedzonych gazach nośnikami ładunku elektrycznego są elektrony i jony. Prąd w cieczach jest uporządkowanym ruchem jonów - anionów i kationów.
strit50 mężczyzna, 29
Lubań
15 listopada 2009 o 20:05
Zgłoś do moderacji
Pytanie z innego słoika, czy podczas bólu gardła nie powoinienem śpiewać wcale ?? tzn : podczas choroby .
🙁
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
15 listopada 2009 o 20:07
Zgłoś do moderacji
Straszne dziwne jest to co piszesz.
🙁
Kiedyś kolega mi powiedział, że jak był nad rzęką, to prąd go porwał.
🙁
Zagmatwałeś mi wszystko.
🙁
bafuniaa kobieta, 31
Katowice
Nagrań: 39, Postów: 135
15 listopada 2009 o 20:08
Zgłoś do moderacji
ło kurde... co za wywód, pewno z wikipedii xD
😛
'Najważniejszy jest czas, w którym robię co chcę.'.! ;D
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
15 listopada 2009 o 20:10
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
taktaktak pisze:Chyba "brzydka" chciałeś powiedzieć ;]
A bywam tutaj dosyć często odkąd tu jestem, ale trzeba zauważyć że Ty byłeś szybciej 🙂
Nie. Chciałem napisać tak jak napisałem. Kurcze... chyba mam pomysł, w którym wykorzystam moją kreatywność. 🙂
Wiem o tym, że bywasz tu często, tylko trochę się dziwię, że nie widzisz tu głupich ludzi. 🙁
To szybko Ci sie zmieniło zdanie.. Ale jturo znów będziesz do mnie mówił brzydka - spoko przywykłam
😉
Widzę, bardzo dużo niestety... Chociażby jedynkowe dzieci albo, 6 za komentarz itp. ale to na kazdym kroku można się spotkać z takimi ludźmi.
bafuniaa kobieta, 31
Katowice
15 listopada 2009 o 20:11
Zgłoś do moderacji
strit50 pisze:
Pytanie z innego słoika, czy podczas bólu gardła nie powoinienem śpiewać wcale ?? tzn : podczas choroby . 🙁
że tak rzeknę może nie wcale, ale nie powinno sie moim zdaniem nadwyrężać gardła jak jest sie chorym, bo wiem cos na ten temat. jak w wakacje mialam problem ze śpiewaniem to i tak nagrywalam piosenki i potem w rezultacie sie dusilam i bylo jeszcze gorzej z gardlem niz wczesniej
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
15 listopada 2009 o 20:12
Zgłoś do moderacji
bafuniaa pisze:
strit50 pisze😛ytanie z innego słoika, czy podczas bólu gardła nie powoinienem śpiewać wcale ?? tzn : podczas choroby . 🙁
że tak rzeknę może nie wcale, ale nie powinno sie moim zdaniem nadwyrężać gardła jak jest sie chorym, bo wiem cos na ten temat. jak w wakacje mialam problem ze śpiewaniem to i tak nagrywalam piosenki i potem w rezultacie sie dusilam i bylo jeszcze gorzej z gardlem niz wczesniej
Zapytaj sie zdrowego rozsądki strit
🙂 Albo zadzwoń do dr. House'a
bafuniaa kobieta, 31
Katowice
15 listopada 2009 o 20:13
Zgłoś do moderacji
to może już się nie będę wypowiadać. . .
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
15 listopada 2009 o 20:15
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
To szybko Ci sie zmieniło zdanie.. Ale jturo znów będziesz do mnie mówił brzydka - spoko przywykłam 😉
Widzę, bardzo dużo niestety... Chociażby jedynkowe dzieci albo, 6 za komentarz itp. ale to na kazdym kroku można się spotkać z takimi ludźmi.
Nic mi się nie odmieniło. Ja sobie żartuję cały czas przecież. Przepraszam.
🙁
Wiem tylko, że jesteś falowaną szatynką Dorotą i nic więcej.
🙁
Akurat nie mówię o takich ludziach. Mówię (piszę) o głupich ludziach, którzy udzielają się na forum.
🙂
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
15 listopada 2009 o 20:15
Zgłoś do moderacji
bafuniaa pisze:
to może już się nie będę wypowiadać. . .
Ale to nie było do Ciebie tylko do strita
🙂 poza tym w żartach. Bo przecież to pytanie było trochę bez sensu.
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
15 listopada 2009 o 20:18
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
taktaktak pisze:To szybko Ci sie zmieniło zdanie.. Ale jturo znów będziesz do mnie mówił brzydka - spoko przywykłam 😉
Nic mi się nie odmieniło. Ja sobie żartuję cały czas przecież. Przepraszam. 🙁
Wiem tylko, że jesteś falowaną szatynką Dorotą i nic więcej. 🙁
Akurat nie mówię o takich ludziach. Mówię (piszę) o głupich ludziach, którzy udzielają się na forum. 🙂
Żartujesz a moje komeleksu kopią pode mną dołek ;]
Wiem o czym piszesz (mówisz;D) i wiem że jak na każdym forum i tutaj znajdą sie takie osoby. Na szczęście te co poznałam są spoko
🙂
I tak dużo wiesz
😃 No i widziałeś mnie na zdjęciu to też sukces bo jestem prawie anonimowa xD