taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

Nagrań: 14, Postów: 2707
15 listopada 2009 o 19:53
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
taktaktak pisze:To zależy, bo ja od początku wiem że nie można być aż tak głupim 
Chyba rzadko tu bywasz w takim razie ślicznotko. 
Chyba "brzydka" chciałeś powiedzieć ;]
A bywam tutaj dosyć często odkąd tu jestem, ale trzeba zauważyć że Ty byłeś szybciej

Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
strit50 mężczyzna, 30
Lubań

Nagrań: 167, Postów: 485
15 listopada 2009 o 19:55
Zgłoś do moderacji
Bocin, ja ci uwierzyłem, że ty naprade nie kumasz

i jak jakiś szurnięty pisałem o kreatywności

"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
15 listopada 2009 o 19:55
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
Chyba "brzydka" chciałeś powiedzieć ;]
A bywam tutaj dosyć często odkąd tu jestem, ale trzeba zauważyć że Ty byłeś szybciej 
Nie. Chciałem napisać tak jak napisałem. Kurcze... chyba mam pomysł, w którym wykorzystam moją kreatywność.

Wiem o tym, że bywasz tu często, tylko trochę się dziwię, że nie widzisz tu głupich ludzi.

bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

15 listopada 2009 o 19:56
Zgłoś do moderacji
strit50 pisze:
Bocin, ja ci uwierzyłem, że ty naprade nie kumasz
i jak jakiś szurnięty pisałem o kreatywności 
A co to jest prąd? Tego naprawdę nie wiem. To znaczy niby wiem, ale gdyby ktoś mi kazał powiedzieć co to jest prąd, to bym nie wiedział co to jest.

strit50 mężczyzna, 30
Lubań

15 listopada 2009 o 19:59
Zgłoś do moderacji
Prąd elektryczny – każdy uporządkowany (skierowany) ruch ładunków elektrycznych.
Ruch ten zazwyczaj jest powodowany obecnością pola elektrycznego (różnicy potencjałów).
Ruch ładunku jest w istocie ruchem cząstek (lub pseudocząstek) obdarzonych ładunkiem, zwanych nośnikami prądu. Nośnikami prądu elektrycznego mogą być elektrony, jony bądź dziury, czyli puste miejsca po elektronach.
W metalach swobodnie przemieszczają się jedynie elektrony, dlatego prąd elektryczny w metalach jest ruchem elektronów przewodnictwa. Poruszają się one w kierunku od niższego potencjału do wyższego. Umownie jednak przyjęło się wyznaczać kierunek przepływu prądu poprzez opisanie ruchu ładunków dodatnich (od wyższego potencjału do niższego).
W półprzewodnikach nośnikami prądu są elektrony i dziury. W rozrzedzonych gazach nośnikami ładunku elektrycznego są elektrony i jony. Prąd w cieczach jest uporządkowanym ruchem jonów - anionów i kationów.
strit50 mężczyzna, 30
Lubań

15 listopada 2009 o 20:05
Zgłoś do moderacji
Pytanie z innego słoika, czy podczas bólu gardła nie powoinienem śpiewać wcale ?? tzn : podczas choroby .

bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

15 listopada 2009 o 20:07
Zgłoś do moderacji
Straszne dziwne jest to co piszesz.

Kiedyś kolega mi powiedział, że jak był nad rzęką, to prąd go porwał.

Zagmatwałeś mi wszystko.

bafuniaa kobieta, 33
Katowice

Nagrań: 39, Postów: 135
15 listopada 2009 o 20:08
Zgłoś do moderacji
ło kurde... co za wywód, pewno z wikipedii xD

'Najważniejszy jest czas, w którym robię co chcę.'.! ;D
taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

15 listopada 2009 o 20:10
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
taktaktak pisze:Chyba "brzydka" chciałeś powiedzieć ;]
Nie. Chciałem napisać tak jak napisałem. Kurcze... chyba mam pomysł, w którym wykorzystam moją kreatywność. 
Wiem o tym, że bywasz tu często, tylko trochę się dziwię, że nie widzisz tu głupich ludzi. 
To szybko Ci sie zmieniło zdanie.. Ale jturo znów będziesz do mnie mówił brzydka - spoko przywykłam

Widzę, bardzo dużo niestety... Chociażby jedynkowe dzieci albo, 6 za komentarz itp. ale to na kazdym kroku można się spotkać z takimi ludźmi.
bafuniaa kobieta, 33
Katowice

15 listopada 2009 o 20:11
Zgłoś do moderacji
strit50 pisze:
Pytanie z innego słoika, czy podczas bólu gardła nie powoinienem śpiewać wcale ?? tzn : podczas choroby . 
że tak rzeknę może nie wcale, ale nie powinno sie moim zdaniem nadwyrężać gardła jak jest sie chorym, bo wiem cos na ten temat. jak w wakacje mialam problem ze śpiewaniem to i tak nagrywalam piosenki i potem w rezultacie sie dusilam i bylo jeszcze gorzej z gardlem niz wczesniej
taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

15 listopada 2009 o 20:12
Zgłoś do moderacji
bafuniaa pisze:
strit50 pisze
ytanie z innego słoika, czy podczas bólu gardła nie powoinienem śpiewać wcale ?? tzn : podczas choroby . 
że tak rzeknę może nie wcale, ale nie powinno sie moim zdaniem nadwyrężać gardła jak jest sie chorym, bo wiem cos na ten temat. jak w wakacje mialam problem ze śpiewaniem to i tak nagrywalam piosenki i potem w rezultacie sie dusilam i bylo jeszcze gorzej z gardlem niz wczesniej
Zapytaj sie zdrowego rozsądki strit

Albo zadzwoń do dr. House'a
bafuniaa kobieta, 33
Katowice

15 listopada 2009 o 20:13
Zgłoś do moderacji
to może już się nie będę wypowiadać. . .
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

15 listopada 2009 o 20:15
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
To szybko Ci sie zmieniło zdanie.. Ale jturo znów będziesz do mnie mówił brzydka - spoko przywykłam 
Widzę, bardzo dużo niestety... Chociażby jedynkowe dzieci albo, 6 za komentarz itp. ale to na kazdym kroku można się spotkać z takimi ludźmi.
Nic mi się nie odmieniło. Ja sobie żartuję cały czas przecież. Przepraszam.
Wiem tylko, że jesteś falowaną szatynką Dorotą i nic więcej.

Akurat nie mówię o takich ludziach. Mówię (piszę) o głupich ludziach, którzy udzielają się na forum.

taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

15 listopada 2009 o 20:15
Zgłoś do moderacji
bafuniaa pisze:
to może już się nie będę wypowiadać. . .
Ale to nie było do Ciebie tylko do strita

poza tym w żartach. Bo przecież to pytanie było trochę bez sensu.
taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

15 listopada 2009 o 20:18
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
taktaktak pisze:To szybko Ci sie zmieniło zdanie.. Ale jturo znów będziesz do mnie mówił brzydka - spoko przywykłam 
Nic mi się nie odmieniło. Ja sobie żartuję cały czas przecież. Przepraszam.
Wiem tylko, że jesteś falowaną szatynką Dorotą i nic więcej. 
Akurat nie mówię o takich ludziach. Mówię (piszę) o głupich ludziach, którzy udzielają się na forum. 
Żartujesz a moje komeleksu kopią pode mną dołek ;]
Wiem o czym piszesz (mówisz;D) i wiem że jak na każdym forum i tutaj znajdą sie takie osoby. Na szczęście te co poznałam są spoko

I tak dużo wiesz

No i widziałeś mnie na zdjęciu to też sukces bo jestem prawie anonimowa xD